8089 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 561 عنوان لطفا بگید چیکارکنم ب کمکتون نیاز دارم 46 بازدید | 6 پست یه دعوای اساسی کردیم باشوهرم میشه بگید رک بگید اشتباهاتمو بهماگ هستید بقیشو بزارم😭 1404/05/03 | 19:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
8089 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 561 بگو سد اینک دیشب بهم گفت بریم دهات منم گفتم پریودم نمیتونم بیام دعوا کردیم بهم گفت بی ناموس بیشرف آخرش لیاقتت اینه ک بایه معتاد ازدواج کنی این حرفش خبلی بهم برخورد رفتم از گردنش گرفتم گفتم درست حرف بزن یذره زخمی شد گردنش بعد اومد سیلی زد بهم منم سیلی زدم بهش بعدش انقد ازسرم زد گوشم دردمیکنه سرم زخم شده انگار بعدشم هزارتا حرف بهم دیگ گفتیم خانوادمو فحش داد پدرمو فحش داد
8089 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 561 بگو منم هرچی میگفت میگفتم خودتی اخرش گفت ماننمیتونیم زندگی کنیم بهتره جداشیم منم گفتم ازخدامه از کتک خوردن هرروز خسته شدم هرسری از سرم میزنه گفت آره میخای جداشی بری بدکاره بازی دربیاری انقد ناراحت شدم گفتم ننتو خواهرت حتما تون کاره ان خلاصه خیلی حرفا شد منم نتونستم جوابشو ندم
8089 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 561 ای بابا الانچ میگ نمیتونم باکسی ک هرحرفی بهم میزنه زندگی کنم بهتره جداشیمو اینا منم گفتم ازخدامه شنبه بمون بریم توافقی جداشیممیگ صبرکن عجله نکن اصلا نمیفهمم منظورش چیه نه بچه میزاره بیارم
8089 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 561 ای بابا تازگیا رفتم سر یه کاری اینم سه روز مرخصی گرفته بره دهاتخسته شدم از بس هر مرخصی میگیره میره دهات بعد ازدواج هیچ جایی رو ندیدم جز خونه باباش نمیتونم ب طرف بگم سه روز نمیتونم بیام سرکار میگ نرو سرکار حق نداری بری