2777
2789
عنوان

من با ی پسری

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 36 پست

بدرد زندگی نمیخوره . حالا اگه یسری نریزن سرم من خودم از اون دسته ام که بقول شما سفیدن و فلان ولی دوره نامزدی سنمم کم بود فک کن شوهرم میومد بغلم میکرد یا از اون کارا میخاس بکنه من بایه من پشم و پیل بغلش بودم🤣 طوری که سفیدی و اینا اصلا معلوم نبود و خیلییم خوشش میومد و تعریف میکرد الانم که ازدواج کردیم هنوزم همونجوره 

من کلا با پسری که خیلی به سفیدی و اینا اهمیت بده حال نمیکنم

وقتی نود 🤣 فرستاده یعنی هیچوقت به عنوان همسر نمیخوادت

ن ببین با طرز فجیهی التماس میکرد طوری که به خانوادش گفته بود که به مامانم بگه و گفتن ولی مامانم قبول نمی‌کرد 

طوری بود می‌گفت اصلا یک روز بی خبری میام خاستگاری تا بیفتی تو عمل انجام شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهت افتخار میکنم که نزاشتی بوس و بغلت کنه ...معلومه شناختیش ...پسره ی بیشرف ب چ حقی عکس اونجاشو فرستاده ...رابطه اصلا این شکلی نیست ،، رابطه بر پایه علاقه هست با رعایت حد و حدود برای شناخت بیشتر برای ازدواج ..نه اینکه قبل ازدواج هر غلطی کنه. تهشم بگه تفاهم نداریم. بای

ن ببین با طرز فجیهی التماس میکرد طوری که به خانوادش گفته بود که به مامانم بگه و گفتن ولی مامانم قبول ...

به هرحال ایشون

مسائل جنسی براش شرط بوده

شک‌نکن‌اگر ازدواج‌می‌کردید سر همین چیزا خیانت میکرد

🩵💙💙🩵
بدرد زندگی نمیخوره . حالا اگه یسری نریزن سرم من خودم از اون دسته ام که بقول شما سفیدن و فلان ولی دور ...

ببین کار ندارم که سفید دوست داره اما از چیزی که ازش برداشت کردم اینه فردا زایمان کردم ترک پوستی چاقی  یا خدایی نکرده کبد چرب شه تیرگی پوست بگیرم اصن هرچی این خیانت می‌کنه نمی‌مونه 

ببین کار ندارم که سفید دوست داره اما از چیزی که ازش برداشت کردم اینه فردا زایمان کردم ترک پوستی چاقی ...

خب دیگ بدتر 

ببین دختر حتی ازدواجم میکنی بدنت تغییر میکنه چه برسه زایمان و اینا دیگ باید مردا همه جوره بخانت . بازم خودت بهتر میشناسیش و میتونی تصمیم درستو بگیری