2777
2789
عنوان

پاتنرم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که اره ولی نتیجه بعدش امیدوارم تلخ نباشه خیلی شرایط سختی دارم

اره این لحظاتو منم تجربه کردم و هرچقدر از سختی و دردش بگم کمه ولی چشم رو هم بذاری تموم میشه وارد لول جدید میشی و داستانا و سختی هایی که تموم نمیشن:)

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            
اون که اره ولی نتیجه بعدش امیدوارم تلخ نباشه خیلی شرایط سختی دارم

دعا میکنم برات گلم نتیجه ات دلخواهت باشه😍🥰

منم همیشه حس میکردم نیاز به توجه و محبت بقیه دارم تا یکم بی محلی می‌دیدم ناراحت میشدم جدیدا اصلا میل ...

وای دقیقا منم دین مدلیم خیلی دلم توجه و همدلی میخواد اما  خانواده پارتنر هرکسی نمیتونن کامل باشن برات چون اول خودمون باید درونی اوکی کنیم خودمونو یعنی بنظرم نباید از هیچ احد ناسی نباید انتظار داشت

من پارتنرمو ی مدت خیلی تحت فشار گذاشتم توجه کنه ولی اونم تهش مشغله داره و دیگ بیخیالش شدم هرچقدرم تنهایی سخت باشه ولی به جون میخرم چون هروقت فلش بک میزنم تو سخت ترین دوران زندگیم فقط خودم بودمو خدای بالاسرم

اره این لحظاتو منم تجربه کردم و هرچقدر از سختی و دردش بگم کمه ولی چشم رو هم بذاری تموم میشه وارد لول ...

اره میدونم ولی واقعا دیگه بزور خودمو نگه داشتم در حال فروپاشی ام اما چه میشه کرد

اره میدونم ولی واقعا دیگه بزور خودمو نگه داشتم در حال فروپاشی ام اما چه میشه کرد

اخیییی🥺🥺حس درونتو درک میکنم

میدوتی تش باید یاد بگیریم کنار سختیا زندگی کنیم چون انگار تمومی ندارن..