2777
2789
عنوان

دارم واسه زندگیم زار میزنم

91 بازدید | 10 پست

ده ساله ازدواج کردم

تو جهنم دارم زندگی میکنم شوهرم یه بچه ننه ی لوس رفیق بازه که تمام این سالا جز تنهایی و خفت چیزی نصیبم نکرد

خیلی حالم بده جلو خانواده ها ابروم رفته

بی عزت شدم خار شدم ذلیل شدم 

تا تقی به توقی میخوره اگر بگم نروپیش رفیقات 

ابروریزی راه میندازه

خانواده شم پشتشن مادره مدارم منو مقصر میدونه میگه هرکاری پسرم کرد تو باید محبت کنی تو باید تاییدش کنی بذاری هرجا میخواد بره قربون صدقه ش بری

بابا منم ادمم زنم یه زن جوونم حسرت به دل موندم جوونیم ارزوهام سوخت

الان آقا دوباره قهر کرده رفته از خونه تهدید به طلاق میکنه به من و بچه هام فحش میده 

اونم چی! سر یه مشت دوست مجرد و آشغال

مادرشوهره بیشرفت منو یاد ی‌ماذرشوهره عوضی انداخت ک میگف‌ اگه شوهره چیزکشی کرد جاچیزی‌ کرد باید خونه موند و از همون خونه کارای طلاقو کرد بعد رفت بی‌سروصدا. چرا‌؟؟ چون کسی نفهمه چه لجنایی هستن

parasoo1989@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تهدید کرد شماهم عملیش کن نبودش برات بهتره 

اگر نمیتونی بیشتر فکر کن مثل مشاوره یا مشورت با کسی که رابطه ی خوبی داره باهاش

واینکه احتمالا با رفیقاش بیشتر بهش خوش میگذره کاری کن وقتی پیشته بهش خوش بگذره

میگن دعای نینی سایتیها میگیره دعام کنید یه زن خسته ولی امیدوارم.

خوب تهدید کرد شماهم عملیش کن نبودش برات بهتره اگر نمیتونی بیشتر فکر کن مثل مشاوره یا مشورت با کسی که ...

یه دردی دارم سر این خودم از خودم متنفر شدم

بدبختی تمام اینه که دوسش دارم زندگیمو‌ دوست دارم

نمیتونم طلاق بگیرم

فقط دارم ذره ذره اب میشم