2777
2789

سلام دوستان دخترم ۲ ماه و ۱۵ روزشه، بعد از هر بار پی پی حمومش میکنیم و نزدیک یک ماهه هر روز پی پی نکرده ۴ روزی یبار که دکتر می‌گفت طبیعی ولی دارو هم داد اما براش نگرفتم دایمیتیکون 

دخترم حدودا تا یک و ماه و نیم اصلا بو جیش نمی‌داد، یا جیشش بو نمی‌داد یا خیلی کم بوده من متوجه نمیشدم، اما الان سه چهار هفته ست  بو میده نمیدونم زیاده کمه بقیه حس کردن نکردن، همش ذهنمو درگیر کرده تا اینکه سرچ کردم دیدم بعضیا نوشتن ممکنه عفونت ادراری باشه استرس گرفتم، برا اینکه بفهمم عفونت اداری هست یا نه باید آزمایش ادرار بده؟

بعد از هر بار پی پی حمومش میکنیم، سوالم اینه بعد از هر بار تعویضم من دلم میخواد بشورمش ولی نمی‌دونم چجوری بشورم بعضیا تو حمام می‌شورن بعضیا تو روشویی دستشویی 

حتی بعضیا تو سینک که تو سینک بنظرم خیلی کثیف بازیه رو شویی دشویی اگه آب به خودم نپاشه میشه اما حس میکنم اونجا خطرناکه، لگن هم بیارم تو خونه ممکنه بپاشه بیرون تو حموم هم خودم خیس میشم نمی‌دونم چیکار کنم، اینم بگم من تا دیروز خودم نبردمش حموم، تقریبا ماه اول مامانم بردش، یک ماه و نیم هم هست هر بار رفتم خونه مادرم، مادرم حمومش کرده خونه خودمون هم شوهرم بردش، تا دیروز که خودم بردمش دیدم اصلا سخت نیست فقط سرش زیاد جرئت نمی‌کردم آب بریزه رو به شکم گذاشتمش و با دست کم کم آب ریختم رو سرش 

ن عفونت اداری علائم دیگه ای داره.مثل تب،استفراغ.بی قراری و...

والا من هر موقع ک حجم پی پی بچه ام زیاد بود یا مثلا میزد ب لباسش می شستمش اونم تو حموم.چون دسشویی میترسم لیز بخوره از دستم. هیچ وقت هم عفونت نگرفت.

بعدا بزرگ بشه سنگین بشه،کمر و کتفت داغون میشه با هر بار شستشو

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

من وان می‌زارم زیرشیرآب می‌شورم تو حمام

آب هم می‌ریزه داخل وان بعد وان رو خالی میکنم آروم داخل زاه آب که پخش هم نشه. نمیدونم تونستم منظورمو بیان کنم یانه

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با هر بار پی پی لازم نیست حمام بدی 

فقط بشورش 

ادرار هم همینجور 

هر وقت پوشکش تعویض می‌کنی بشورش 

میتونی دکتر اطفال ببری و احتمالا آزمایش ادرار بده 

اما حتما هر روز باید شسته بشه 

چه پی پی کنه و چه ادرار 

دمای خونه رو خوب نگه دار و بشورش 

من گاهی آخر شب یا اول صبح 

چون دمای خونه پایین 

اگر فقط جیش کرده باشه 

نمیشورمش و پوشکشو عوض میکنم 

و هر دفعه پماد کالاندولا میزنم و بار بعدی کرم مرطوب کننده ثمین بدون درصد 

دکتر گفته 

اینجوری دوستش خشک نمیشه و کالاندولا هم از عفونت جلوگیری می‌کنه 

هر روز حمام نبر یا سرما میخوره یا میکروب‌های مفید بدنش از بین می‌ره 

بعد از مدفوع اول با دستمال مرطوب تمیزش کن بعدشم تو روشویی از کمر به پایین بشورش

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

عزیزم نیاز نیست هربار پی پی کرد ببریش حمام بدی فقط باسن و پاهاتو یه آب بزن و بشور  یا صابون خاصی هم نزن که حساسیت بگیره یکم شامپو بچه بزن بشورش کاری به بالاتنه نداشته باش من بنظرم یه لگن بیار ور دستت با یه آفتابه کوچولو خیلی آروم بشورش باور کن سخت نیس

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

عزیزم نیاز نیست هربار پی پی کرد ببریش حمام بدی فقط باسن و پاهاتو یه آب بزن و بشور یا صابون خاصی هم ...

پاهاشو ببخشین کیبوردم خودش کلمات رو عوض میکنه

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

من روزی ۲بار میشورم دخترمو گناه داره ۴روز یکبار بچه رو بشوری توی روشویی دستشویی هم میشورم 

اگر میترسی وان بذار تو خونه آروم آروم شوهرت آب بریزه تو بشور حداقل روزی یکبار بشورش

ن عفونت اداری علائم دیگه ای داره.مثل تب،استفراغ.بی قراری و...والا من هر موقع ک حجم پی پی بچه ام زیاد ...

ممنون عزیزم آره کمر و کتف اینا جهنم خود بچه زمستون بشه اذیت میشه ممکنه مریض بشه دور از جون، آخه بعضیا میگن باید بعد از هر بار  تعویض برا جیش شسته بشه،

ممنون عزیزم آره کمر و کتف اینا جهنم خود بچه زمستون بشه اذیت میشه ممکنه مریض بشه دور از جون، آخه بعضی ...

خاهش میکنم🌹نه همینکه تمیز باشه و آلودگی رو پوستش نباشه کافیه.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))