2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم

576 بازدید | 14 پست

با شوهرم از دیشب قهرم بحثمون شد من دوماهه باردارم این مدت همش بحث داشتیم چند روزه هم جاشو جدا کرده حالا فامیلشون دعوت کرده واسه امشب میگه بیا بریم چکار کنم برم باهاش؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسائل خونه باید تو چهاردیواریت بمونه اره برو باهاش هم حرف بزن بگو دوست ندارم کسی بدونه از هم دلخوریم ...

اخه خستم کرده سر کوچیکترین مسائل دعوامون میشه خواستم یه مدت کلا کار باهاش نداشته باشم و باهاش حرف نزنم احساس میکنم اصلا شوهر ندارم انگار هم خونه هستیم

حتما برو،لج و لجبازی بده،بلاخره یکی باید کوتاه بیاد

برم باز به این رفتاراش ادامه میده نمیدونم چی کنم امروز جمعه بوده مثلا از صبح تو اتاق خواب بوده منم تنها تو هال

اخه خستم کرده سر کوچیکترین مسائل دعوامون میشه خواستم یه مدت کلا کار باهاش نداشته باشم و باهاش حرف نز ...

حق داری ولی این دلخوری پیش میاد اما نذار کسی بفهمه اون موقع تا آخر عمر به چشم بقیه زوجی هستین ک همش تو قهرین از حافظه کسی پاک نمیشه حتی اگه خودتون یادتون بره 

بهش یاد بده مسائل خونه باید تو چهاردیواریت بمونه برو مهمونی ضایع نکن اما برگشتی خونه همون روش خودت رو ادامه بده

برم باز به این رفتاراش ادامه میده نمیدونم چی کنم امروز جمعه بوده مثلا از صبح تو اتاق خواب بوده منم ت ...

بیین عزیزم یکی باید پیش قدم بشه،تو منتظر اونی اونم منتظر تو،من نمیگم همیشه شما کوتاه بیا ولی گاهی هم باید پیش قدم شد اینجوری رابطه سالم میشه،رابطه زن و شوهر باید مثل الاکلنگ باشه هر سری یکی پاین یکی بالا،شما برو پیشش درمورد مهمونی امشب باهاش مشورت کن،مثلا من وی بپوشم تو وی میپوشی،یه ویزیم برای خوردن براش ببر خیلی تاثیر داره

بیین عزیزم یکی باید پیش قدم بشه،تو منتظر اونی اونم منتظر تو،من نمیگم همیشه شما کوتاه بیا ولی گاهی هم ...

اونجوری که دیگه خیلی خوش بحالش میشه😂من میگم برم ولی برگشتن همین حالت الان باشم باید ادم شه

اونجوری که دیگه خیلی خوش بحالش میشه😂من میگم برم ولی برگشتن همین حالت الان باشم باید ادم شه

این چه حرفیه ،شوهرته بابا،سخت نگیر،جو رو آروم کن گارد اونو بشکن بعد خیلی آروم بگو این رفتارت منو ناراحت کرده،اینجوری بهتر تاثیر میذاره،روش من اینه و تاحالام جواب داده و جالبیش اینه که کل فامیل فکر میکنن من هرچی بگو شوهرم نه نمیگه

این چه حرفیه ،شوهرته بابا،سخت نگیر،جو رو آروم کن گارد اونو بشکن بعد خیلی آروم بگو این رفتارت منو نار ...

باشه عزیزم همین کارو میکنم واسم دعا کن حال روحیم اصلا خوب نی