2777
2789
متولد زمستونی؟زنگ لباس تاریخی یا سفید توش داره

منم میشه بگی به نظرت سجاد با دوست دخترش کات میکنه؟ کی به من پیشنهاد میده؟ حسش ثاقعا به من چیه آیا برای فراموش کردن دوست دخترش با من میاد تو رابطه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میشه بگی به نظرت سجاد با دوست دخترش کات میکنه؟ چه زمانی به من پینشهاد میده؟ حسش بهم واقعا چیه آی ...

بادوست دخترش کات میکنه منتظرباش

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
ممنونممحس میکنید تا چند سال دیگه به یه درآمد خیلییی خوب میرسم؟🥲

یکم بایدتلاش کنی 

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
حتما عزیزم خیلی ممنونم❤️حستون راجع به آقای ف چیه؟واقعا دوسم داره؟ ازدواج میکنیم؟

بله ازدواج میکنید

حسم میگه آره.امیدوارم درست باشه چون هنوز نمیدونم چقدر دقیق میتونم بگم.ولی حس خوبی نسبت به ازدواجت با ...

خدا خیرت بده، میشه لطفا بگی خیلی مهمه. 

رضا و نوشین چه رابطه ای با هم داشتند: رابطه کاری؟ صیغه؟ هر دو یعنی هم کاری هم صیغه؟

الان چند روزی هست بین شون جنگ شده. جنگ تقریبا سر چی بوده؟

الان رابطه شون چجوریه؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...