2777
2789
عنوان

کیا هر جمعه میرن تفریح و گشت و گذار

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 33 پست
خوش بحالتون خوش بگذره

کل هفته سرکاریم دوتامون 

فقط جمعه فرصت هست ،بچه ها گناه دارن ب خاطر اوناس بیشتر وگرنه خودم دوست دارم جمعه فقط بخوابم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بابام و مامانم صبح تا شب پای تلویزیون 

مگه بیرون میان

برعکس اونا من شدیداً عاشق بیرون رفتنم یعنی هر کی میاد میگه بریم بیرون میگم میام

عاشق کوه رفتن املت زدن جوجه زدن

بچرخ و برقص

ولی خانواده اصلااا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کی حوصله شام درست کردن داره😄

دوتا ساندویچ بگیر برو سخت نگیر

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ما میریم تقریبا هر جمعه،ولی خوب شام آماده میکنم،میوه و تخمه هم با خودم میارم،یه بستنی ای چیزی بیرون میخوریم و میایم،اما من دوست ندارم زیاد برم بیرون،همسرم خیلی اصرار می‌کنه که بریم بیرون یه هوایی بخوریم،

من پنجشنبه ها میرم کوه جمعه ها سرکارم..................دیروز ولی نرفتم از بس گرم بود گفتم گرمازده نشم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

کل هفته سرکاریم دوتامون فقط جمعه فرصت هست ،بچه ها گناه دارن ب خاطر اوناس بیشتر وگرنه خودم دوست دارم ...

کار خوبه آدم سرش گرم میشه 

الان به خاطر بارداریم خونه استراحتم 

آنچه دلم خواست نه آن میشود آنچه خدا خواست همان میشود☺
بابام و مامانم صبح تا شب پای تلویزیون مگه بیرون میانبرعکس اونا من شدیداً عاشق بیرون رفتنم یعنی هر کی ...

منم بیرون رفتن دوست دارم پارک شهر بازی ولی شوهرم رفتن خونه فامیلاش دوست داره بشینه چایی بخوره فک بزنه 

آنچه دلم خواست نه آن میشود آنچه خدا خواست همان میشود☺

من از بیرون رفتن و مهمونی اینا خوشم نمیاد 

معاشرت با غریبه ( دوستای خودم یا دوستای شوهرم و زنها شون رو بیشتر دوست دارم... ) ولی به طور کلی ترجیح میدم خونه باشم

یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠