2777
2789
عنوان

واسه جهاز همسرم میگه اینو خریدی اونو خریدی

| مشاهده متن کامل بحث + 6462 بازدید | 155 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توهم بگو فلانی واسه همسرش چه طلاهایی خریده چه هدیه هاییچیزی که عوض داره گله نداره

اره واقعا

رفتیم خونه چند نفر مبگه اونا آبسردکن دارن توهم بخر میگم هرکسی ی جوریه منم بابام برام همچی خریده تازه من دوتا خواهر مجرد دیگه هم دارم ولی اونا تک دختر بودن میگه من ی چیزایی میدونم تا حالا هیچی نگفتم

ینی تو خیلی چیزا کم داری ولی واقعا من بابام همچی برام گرفتن

ازمنم قبلا چیزی نمیگفت الان ک میخایم کارای عروسیمونو کنیم اینجوری شده

حالا بری سر زندگی میفهمی حرفایی خودشه یا نه

بعید میدونم مرداد توجه کنن

مثلاً به من گفت جهازت گلیم نداشت که 

(ما کرمانی هستیم تو جهازمون مس . پته و گلیم میدن معمولا)

من محلش ندادم کلی پول مس دادیم مامانم کلی پته داد 

بعدشم هیچ جای خونه نیاز به گلیم نداشت 

و اصلا پسرش خونه نداشت

شوهرم می‌گفت میشد پا دری ها گلیم بخری 

من نگفتم چیزی بعدها فهمیدم حرفا مادرشه

ببین عزیزم وقتی داره حرف زیادی میزنه، اصلاااا جوابشو نده که باعث دلخوری و بگو مگو بشه... 

یه نفس عمیق بکش، بعدش با یه لبخند ژکوند بهش بگو شما اصلاااا نگران این مسائل نباش لطفا😊

از کنارش بلند شو برو واسه چند لحظه.... 

اینجوری کم کم قدرت رو خودت دست بگیر

یعنی چی که داره اعتماد به نفستو از بین میبره؟؟ 😏

خب پس.دفعه ی بعد اینارو بگو:

فعلاً که یه خونه‌ی کامل نداریم، اگه بخوای بگم از کجا شروع کنیم: در و دیوار یا یخچال و فرش؟

تو فقط یه لیست بده چی می‌خوای، منم یه لیست می‌دم چی داری! ببینیم کی جلوتره.

راست می‌گی، منم باید مثل عروسای دیگه واسه شوهرم یه خونه کامل بچینم… البته اونا شوهرشون خونه داشت

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

شااااید:۱. آدم بیخیالی هستی و اون تا الان برای تهیه خونه و مراسماتتون خیلی خرج کرده و خب انتظار داره ...

من واقعا جهیزیه خوبی گرفتم چون نبوده نمیفهمه

هرجاهم خودش ازم نظر خواسته

ولی این مورد دومی ک خانوادش پرش میکنن رو نمیدونم

گفتم من همونایی لزومات زندگی رو میخرم گفت لزومات زندگی پتو و رختخوابه

ببین من موقعی که جهازم و بردن همسرم زیاد می گفت این چرا اینه،اون چرا اینجوریه،اهمیت نمی دادم،الان هر بار اثاث کشی داریم میگه اخه این و چرا خریدی،این به چه دردت می خورد و فلان،پس اهمیت نده،اکثر حرفایی که می زنن تحت تاثیر بقیس،تو هرچیزی گفت بگو قراره خودم استفاده کنم لازم بود می خرم

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤