2777
2789
عنوان

کسی المپیاد ریاضی خونده

78 بازدید | 12 پست

کسی هست خونده باشه میشه راهنماییم کنه 

من امسال میرم دهم رشتم انسانیه ولی ریاضی دوست دارم 

دلم میخواد المپیاد بخونم اما نمیدونم چطوری اونقدر هم نمیتونم هزینه کنم کلاس ثبت نام کنم می‌خوام خودخوان بخونم

توی مدرسه ریاضیم ۱۹ و ۲۰ اما المپیاد خیلی فرق داره با مدرسه اصلا یه چیز دیگه است

به نظرتون خودخوان میشه و برای کسی که در حد کتاب های مدرسه هست ؟  

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

هفتم هشتم نهم توی مدرسمون داشتیم البته من فقط هفتم المپیاد ریاضی رفتم اگه به ریاضی علاقه داری خوبه

سمپاد بودید ؟ 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

راه سختیه

من قبلا یه دوره ثبت نام کردم برا مرحله اول

ولی اونقدر سخت بود کنار گذاشتم

درحالی که دهم تو آزمون های آزمایشی رتبه ی زیر ده کشوری میشدم

برای تو خیلی سخت تره 

چون انسانی هستی حداقل تجربی ها و ریاضی ها تو کنکورشون به درد میخوره کمی

ولی ریاضی انسانی در اون حد نیست 

پیج های زیادی هستن تو اینستا میتونن راهنمایی ات کنن

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

سلامراه سختیهمن قبلا یه دوره ثبت نام کردم برا مرحله اولولی اونقدر سخت بود کنار گذاشتمدرحالی که دهم ت ...

می‌دونم برای انسانی بدرد نمیخوره اما من الان دارم انسانی رو پیشخوانی میکنم توی مدرسه وقت آزاد بیشتری دارم مخصوصا اینکه تاریخ و عربیم خیلی خوبه می‌خوام هم دروس انسانی را بخونم در کنارش میخوام ریاضی هم بخونم خیلی دنبال مدال نیستم دوست دارم دلی بخونم المپیاد هم شرکت کنم 

می‌دونم برای انسانی بدرد نمیخوره اما من الان دارم انسانی رو پیشخوانی میکنم توی مدرسه وقت آزاد بیشتری ...

مدرسه نمیرن المپیادی ها 

اگه رتبه خوب میخوای تو کنکور یعنی مال دانشگاه تهران اینا 

به نظرم ول کن المپیاد رو 

اگه دلی میخوای همینجوری کتاب بگیر تو اوقات فراغت بخون دیگه سرگرم میشی برا تقویت ذهنتم خوبه

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

بله همونطور که گفتم برای پایه هفتم خیلی سخت نبود ولی اگر در حد کتابی باید حتما کلاس بری

آخه هزینه کلاس ها خیلی بالاست ایریسک ۱۰ میلیون پول کلاس هاشه ارزون تر هم حداکثر ۴ میلیون نمی‌خوام به خانواده ام هزینه تحمیل کنم ولی خیلی دوست دارم خودم بخونم 

مدرسه نمیرن المپیادی ها اگه رتبه خوب میخوای تو کنکور یعنی مال دانشگاه تهران اینا به نظرم ول کن المپی ...

همه بهم میگن به جاش کنکور بخون ولی خیلی دوست دارم دلم میخواد تجربه کنم به نظرتون نمیتونم هم دروس انسانی بخونم و هم در کنارش المپیاد ریاضی ؟ 

همه بهم میگن به جاش کنکور بخون ولی خیلی دوست دارم دلم میخواد تجربه کنم به نظرتون نمیتونم هم دروس انس ...

آره

اگه اولویت بدی اصلا ضربه نمیخوری

یعنی بگو درسای خودمو میخونم

تموم که شد اگه وقت اضافه اوردی و حوصله داشتی برو سراغ کتابات و با ریاضی صفا کن 

اما یه وقت دیدی مونده درسات و الان وقت المپیاد خوندنه، بگو نه درسامو تموم میکنم فوقش امروز المپیاد نمیخونم

و یه توصیه دیگه

اگه دیدی بهت فشار میاد خودتو مجبور نکن هردو رو ادامه بدی

چون دوازدهم زیر فشار و حجم درسا به خودت میگی چرا دهم اونقدر سخت گرفتم و خستگی دهم یازدهم اذیتت میکنه طوری که از درسات متنفر میشی

آخه هزینه کلاس ها خیلی بالاست ایریسک ۱۰ میلیون پول کلاس هاشه ارزون تر هم حداکثر ۴ میلیون نمی‌خوام به ...

بنظرت کجا به دردت میخوره ؟ 

اگه خیلی فکر میکنی مهمه و عاشقشی که کلاس رو برو تا جدی ادامه بدی 

اگه هم فکر میکنی فقط تفریحی میخوای بلد باشی 

سعی کن خودت یاد بگیری 

میتونی خودت یاد بگیری ولی کلاس بری بهتر میفهمی