2777
2789
عنوان

آیا راهی برای کمک به ذهنتون میرسه

116 بازدید | 16 پست

مردم غزه رو میگم فیلمهاش و تصاویر بچه هایی که پوست استخوان شدن داده عذابم میده😢 آیا جایی می‌شناسید بشه کمک نقدی کرد به دستشون برسه؟ راعی واسه کمک به نظرتون هست؟؟

اونهایی که میخوان راجع به مردم سیستان بلوچستان بگن اصلا تو تاپیک نیان اول اینکه اگه واسه مردم غزه ناراحتیم دلیل نمیشه واسه مردم خودمون که گرفتارند ناراحت نباشیم ضمنا تو سیستان مردم گرسنه رو به رگبار نمی‌بندند و راه ورود غذا رو نبستن پس خیلی فرق داره

باشه نمیایم

تو اگه وضع مردم غزه رو میبینی به بهانه اینکه هموطنم نیستن میگی به من چه جزو انسانها طبقه بندی نمیشی. انسانیت داشته باشی برات هموطن و غیرهموطن فرق نداره وقتی وضع انقدر اسفناکه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو اگه وضع مردم غزه رو میبینی به بهانه اینکه هموطنم نیستن میگی به من چه جزو انسانها طبقه بندی نمیشی. ...

توهین نکن همین تو انسانی کافیه گفتی نیایت گفتم باشه نمیام ولی مثل اینکه هدفت چیز دیگه هست 

درخواست دادم خصوصی میگم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
دلتون برا خودتون بسوزه بدبختا

من دلم برای هر کس تو دنیا بدبخته میسوزه چه مردم تو ایران باشه چه جای دیگه شما اگه راه حلی نداری لطف کن تاپیک رو ترک کن اگه واقعا اون بچه هایی که استخون کامل شدن زو میبینی و راحت این حرفها رو میزنی من حرفی ندارم بهت بزنم