2777
2789
عنوان

وکیلم سوال حقوقی ندارید آیا

217 بازدید | 23 پست

وکیلم داخل گروه تلگرامم مشاوره حقوقی رایگان میدم

مشاوره حقوقی رایگان در تمام حوزه های تخصصی مانند خانواده ،ملکی،پیمانکاری و امور قراردادها

هر کی خاست درخاست بده تا بتونم اضافتون کنم

فقط داخل گروه تلگرام پاسخگو هستیم

کدوم شهری

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک مسئله حقوق دارم لطفاً جواب بدید : 

شخصی وارد یک رستوران میشه 

غذا سفارش میده میخوره میره بدون اینکه حساب کنه

فعل ارتکابی این شخص چیه ؟ چه عنوان مجرمانه ای میشه براش مطرح  کرد؟

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

درخواست طلاق توافقی بدون وکیل چند ماه طول می‌کشه ؟؟ شورای حل اختلاف داره برای سازش یا مستقیم دادگاه ...

تاپیک را بخوانید لطفا مشاور داخل گروه تلگرام پاسخگوست

درخاست بدید لینک بدم اونجا سوال مطرح کنید

خیلی بلوف هسی ایقد خالی نبند جواب من ندادی درخاست دادم بعدم پسری هسی بای

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یک مسئله حقوق دارم لطفاً جواب بدید : شخصی وارد یک رستوران میشه غذا سفارش میده میخوره میره بدون اینکه ...

تاپیک رو نمیخونید؟

مشاور داخل گروه تلگرام پاسخگوست 

لطفا درخاست بدید لینک بدم عضو شید اونجا مطرح کنید

اللن گزارشت میزنم کدوم وکیل بیکار میاد سایت 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

دقیقا

گزارش بزنید پیاما زشتی بهم داده گزارش بزن توزوخدا