2777
2789
عنوان

رفتارهای رو مخی شوهرم

333 بازدید | 24 پست

جفتمون شاغلیم و حقوقمون هم تقریبا ی اندازس 

جدیدا یاد گرفته کل حقوقشو میذاره تو ی حساب بلند مدت 

کل حقوقشو ها 

یعنی در حد یکی دو تومن برمیدارع فقط واسه هزینه رفت و آمدش 

بعد هر جا بریم هر خریدی بخوایم میگه من پول ندارم تو بده 

مثلا هفته ی پیش میخواستیم بریم واسش پیراهن بخریم 

تا بازار رفتیم انتخاب کردیم لحظه ی پرداخت گفت کارت من خالیه تو بده 

امروز مثلا رفتیم بیرون خشکبار بخریم دوباره گفت کارتمو جا گذاشتم تو بده و من دبگه قاطی کردم گفتم گندشو دراوردی یا کارتتو جا میذاری یا کارتت گم شده یا کارتت خالیه و پول ندادم

تو کارتش اندازه نیم کیلو گردو فقط بود رفت با همون گردو خرید فقط و تا خود خونه هم غر زد سرم ک تو غرور منو میکشنی و مگه چی ازت خواستم اینجوری میکنی و....

ولی واقعا لجم‌گرفته الان یک ساله این کارو میکنه و آرزو ب دل کرده منو ی رستوران یا مغازه بریم و آخرش بره حساب کنه ! همیشه پای حساب کردن میرسه این آقا کارتش جا مونده .کارتش گم شده .پولش تو ی حسابیه ک کارت نداره و.....

جیب ک دوتا شد فاتحه ی زندگی و باید بخونی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو پول شما حساب ویژه باز کرده شماهم بگو منم کارت ندارم پول ندارم وقتی دو نفر شاغلن باید باهم پول خرج کنن نه که یکی پولاشو واسه خودش جمع کنه از اونیکی پول بگیره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

عزیزم شما هم هیچ وقت کارتت رو نبر بیرون رفتید باهم ،بعدشم هیچ خرجی نکن حقوقتو مستقیم برو طلا بخر خودش مجبور میشه خرج کنه ،همیشه هم لیست خرید واسش بفرست بخره بیاره 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
زن نباید دست ب جیب باشه... بد عادتش کردی ...باید ب شما نفقه هم بده نفقه هم میگیره بگو غرورت تو کارتت ...

امروز ک دیگه شاهکار بود 

اصلا از خونه اومدیم بیرون ک بریم خشکبار بخریم 

گفت اره من نرم افزار بانکمم تو گوشی قدیمیمه و حتی نمیتونم کارت ب کارت کنم تو برام بزن برم پولو بدم ک منم ندادم