2777
2789
عنوان

تنهایی سفره می چینید

247 بازدید | 23 پست

سلام .تو خونه شما کی سفره رو پهن و جمع میکنه؟ خودتون یا بچه ها کمک میکنن؟؟ آقا چطور؟؟

نمیدونم فقط خونه من اینطوریه یا چی

همه زورشون میاد سفره بندازند یا حتی ده بار باید صداشون کنم تا زحمت بکشم بیام سر سفره بشینن

چیکار کنم بقیه مشارکت پررنگ داشته باشن؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سفره برای قرن قبله الان همه میزدارن و همه با هم میچینن جمع میکنن

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

خونه ما همه کمک میکنن. حتی دختر سه ساله ام

شما سفره ننداز، غذاتو بکش با هرچی بذار توی سینی بشین جلوشون بخور

اعتراض کردن، بگو خب سفره رو پهن کنید!

اوایل همه چی رو دم دست بذار، مثلا بشقاب و قاشق و اینا روی کابینت، بعد کم کم یاد بگیرن خودشون از داخل کابینت در بیارن

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

از اول رو دادی عزیزم ... من بعضی وقتا شوهرم میچینه ...اکثرا خودم .... جمع کردن هم هرکسی جلوی خودش رو تمیز و خالی میکنه 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

خودم 

میز ناهار خوری تو آشپزخونمه خودم میچینم خودمم جمع میکنم

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

من مجردم انداختن با من و مامانمه جمع کردن با من و بابام و مامانم میتونی انداختنی بگی من دستم بنده اگه میخاید غذاتون یخ نکنه بیاید سفره رو بندازید یا اگه کسی چیز مخصوصی با غذاش میخوره نیارید بگید یادم رفت خودت پاشو بیار 

جمع کردنیم هر کی تموم کرد و تشکر کرد بگو بشتقابتم بزار ظرفشور کم کم عادت میشه 

ما هم بچه بودیم سفره چیدن و جمع کردن خیلی سخت بود الانم ک متاهلم دوست ندارم 😁 ولی چاره نیست 

دیگه ب همسرم میگم میشه بیای کمک ...

باید بهشون کار بدی دیگه و بگی تو پهن کن تو جمع کن تو بچین و تو بشور نوبتی چرخشی ...

بگو اگر نه خودتون بپزید بخورید😝

همه همکاری داریم

شما هم به بچه ها چندتا کار بگو انجام بدن عادت میکنن

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・