2777
2789
عنوان

کیا تکنسین داروخونه هستن

47 بازدید | 8 پست

چند ماه طول کشید تا عادت کنین دستتون راه بیفته؟؟؟آیا از کارتون راضی هستین؟

توجه توجه🧨پرنسسلی هایی که توی این سایت مختص خانماست عضون درخواست دوستی ندن 🧨🧨🧨🤧🤧

من فعلن ب اون صورت راه نیوفتادم کار ساده ای نیس

چندوقته میری عزیزم میشه حقوقت بگی اگ اشکالی نداره

توجه توجه🧨پرنسسلی هایی که توی این سایت مختص خانماست عضون درخواست دوستی ندن 🧨🧨🧨🤧🤧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندروزدیگه کارآموزی تموم میشه حقوق هم نداشت امااگربشه استخدام شدحقوق تامدتی هفت تومن اینا

اها بعد شما اولی که رفتی راجب حقوق صحبت کردی؟من میخوام برم چندتا داروخونه سر بزنم بنظرت اولش راجب حقوق چی بگم که فکرنکنن خیلی پولکیم

اها بعد شما اولی که رفتی راجب حقوق صحبت کردی؟من میخوام برم چندتا داروخونه سر بزنم بنظرت اولش راجب حق ...

ن صحبتی نکردم دراین مورد حتی خودشون گفتن درکارآموزی دریافتی و حقوق ندارین بنظرم بهتره اول برای دوره کارآموزی صحبت کنی

ن صحبتی نکردم دراین مورد حتی خودشون گفتن درکارآموزی دریافتی و حقوق ندارین بنظرم بهتره اول برای دوره ...

اخه من قبلا کارآموزی ی جای دیگه رفتم بعد باید خب بدونی بعد کارآموزی چقدر حقوق بهت میدن دیگه الکی اونهمه کارکنی‌حقوقش کم باشه ‌فایده نداره ک