2777
2789
عنوان

مادر بشید❤️

1449 بازدید | 97 پست

چون داشتن یک موجود پاک و معصوم که واقعی ترین نوع عشق رو به شما میده که تجربه کنید ، بزرگترین نعمته 🥹😍

اونقدر این حس عمیق و واقعیه که وقتی بچتون رو که خوابیده میزارید توی رختخوابش اون سریعا دستاشو دور گردنت حلقه می‌کنه😍😍😍اون لحظه اونقدر حس خوبی داره که حس می‌کنی قلبت میخواد از تو سینه در بیاد و بچتون رو بکشه تو خودش🥹🥹🥹😍😍😍

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا حفظ کنه برات . 

واقعا در کنار سختی مادر بودن که گاهی آدم دلش میخواد کمد دیواری باشه و مادر نباشه ، بهترین لذت زندگی هم همین مادر بودنه . مادر دختر باشی که دیگه نور علی نوره 

الحمدلله رب العالمین 
خب شاید یکی نتونه مادرشه با تاپیک دلشو میشکنی

من قصدم این نبود دل کسی رو بشکنم 😓❤️ چرا دید مثبت تاپیک رو در نظر نمیگیرید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

الان چرا برا دیگران نسخه میپیچی

انگار مادر شدن یک کاریه ک دست خود ادمه

تو مادرشدی کافیه ب دیگران امر نهی نکن.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
منم دلم میخواد ولی تولید کننده اش نیست...

اونم میاد🥳

منم مجردی لل‌ه  تمام بچه ها بودم انقد ک عاشق بچه بودم

شوهرمم همینطور 

بخاطر همین زود بچه دار شدیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40