2777
2789

دوتا سوال داشتم ازتون ممنون میشم جواب بدید

اول اینکه من برای کتاب تستام زیاد بودجه نداشتم بیشتریاش رو نو خریدم ولی چندتایی هم دست دو گرفتم که واسه سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ ان، خیلی فرق میکنه مطالب یا میتونم استفاده کنم؟

سوال دومم اینه که نشرالگو سطحش چقدر بالاتر از خیلی سبزه؟ یکم یا خیلی؟ من برای شیمی و حسابان الگو گرفتم، میتونم بزنم؟ سطحم نمیدونم چجوریه تستی زیاد کار نکردم ولی دهم و یازدهم که نهایی بودن همه نمره هام ۱۸ به بالا و ریاضی و شیمی البته ۲۰ شدم و حسابان که برا یازدهم بود، شیمی یازدهمم فقط یکم ضعیفه، میتونم از الگو استفاده کنم یا نا امیدم میکنه؟

آخرین سوال اینکه مفاهیم شیمی کنکور دقیقا چه بخش هایی رو شامل میشه؟ مگه شیمی به دو بخش حفظیات و مسئله تقسیم نمیشه؟ مفاهیم چیه پس؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر فرق داشت؟

خیلی فرق ندارن سال۱۴۰۱ فقط دوصفحه فرق داشت

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

کتابا فرق ندارن مطالب یکسانه ک باید یاد داشته باشی تستا در حد تغییر عدد و اضافه شدن نهایت ۵۰ تا تست جدیده  ک اونم شبیه قبلیاست بعدم خودت پی دی اف دان کن ببین چه کتابی مناسبته جز خودت کسی نمیتونه بفهمه چه کتابی برات خوبه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
چقدر فرق داشت؟

فرقش مهم نیست منابع همونه خیالت راحت الان مثلا برات بخوام یک مثال بزنم کتاب کمپل 2011 داره 2020 من که 2011 شو خوندم تازگیا گفتم نگاهی به 2020 بکنم ببینم چقدر فرق داره دیدم هیچ فرقی فقط 2020 اش رو شیک تر کرده بودن مثلا نت بزرگتر فاصلهی بیشتر از این چیزا حالاچند تا مطالبم اصلاحیه خورده بود که خیلی مهم نبود 

سوال اول ، من خودم کتاب قدیمی گرفتم کنارش پی دی اف هم دانلود کردم اکثرا از همون کتاب قدیمیه زدم و یکی دو تست تو هر درس عوض شده بود که توی کتاب خودم به کمک پس دی اف وارد کردم

مرسی ، اون دوتای دیگه ام جواب میدی؟🙂

من رشتم انسانیه ولی خیلی سبز کلا برای سطح ضعیف و متوسطه و نشر الگو و اکثرا افراد قوی تر استفاده میکنن ، من خودم از اول منبع سطح بالا برداشتم چون کتابی که سطحش آسون باشه و نکته زیاد نداشته باشه انگیزه ای برای خوندنش ندارم مدلم اینطوریه که باید کلی نکته یاد بگیرم بخاطر همین به سطح بندی توجه نکردم ، ولی اگه تو میدونی همرو اشتباه بزنی قراره نا امید بشی میتونی یه آزمون تستی بدی و با کمک اون تعیین سطح کنی 

درباره ی شیمی ام که مسائل مشخصه راه حلشو باید یاد بگیری 

حفظیات هم که فقط باید به خاطر بسپاری

اما مفاهیم فکر میکنم منظورش اینه که ارتباط بین مواد رو باید یاد بگیری راه حل نداره مثل حفظیات هم نیست که رمز بزاری برای حفظ کردن کاملا مفهومی و ریشه ایه