2777
2789

میگه فردا بریم باغشون ۷ نفریم دورهم باشیم بعد زنیم هممون بعد الان چون ماه صفره به دلم میاد اونا میخوان بزنن برقصن بعد الان من میگم‌برم ماه صفره سنگینه بخوام برم چیگار کنم؟ چجوری بگم بهش اه به شوهرمم بگم بخاطر ماه صفر نمیام میره بهش میگه بعد خواهرشوهرم میاد یه تیکه بندازه من میترسم باهاش دعوام شه چیکار کنم بنظرتون برم یا نه گناهه اگه برم؟

خدایا شکرت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا ول کن این خرافاتو برو خوش بگذرون خواهر شوهرایه من هرجا برن به من اصلٲ نمیگن با اینکه تک عروسم ح ...

نمیدونم همش حس میکنم گناه میکنم اگه بخوام برم🥲 اره این  خواهرشوهرم خیلی اهل دله بقیه خواهراش اینجور نیستن

خدایا شکرت❤️
اخه شوهرم میدونه بهونه میارم بنطرت برم گناهه؟

من زیاد به این چیزا اهمیت نمیدم و مذهبی نیستم

اگه اعتقاداتت اینه نرو خب

خب بدونه انقدر دهن لقه مگه

خودت به خواهرشوهرت زنگ بزن بگو فلان شده برای همین نمیام 

نمیدونم همش حس میکنم گناه میکنم اگه بخوام برم🥲 اره این خواهرشوهرم خیلی اهل دله بقیه خواهراش اینجور ...

از من میشنویی برو حال وهوای خودتم عوض میشه اینقد همه چیو سخت نگیر

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]

تو ماه صفر تا حالا نشده بری دور همی بخندی؟ بعدش لتفاقی افتاده؟ این حرفها رو بزار کنار . تو جمع زنونه گناه نداره  . فکر میکنن میخواهی فاصله بگیری ازشون . حرف و سخن میشه . اعصابت میریزه بهم 

میگم مثلا بخوان برقصن اینا گناه نمیشه؟

چند تا زن برقصن گناه داره؟ کی گفته؟ والا منم نماز و قرآن میخونم. ولی به خدا این حرفها خرافاته ماه صفر سنگینه ...... می‌خواهیم به امام حسین احترام بزاریم داستان های صوتی زندگیش و گوش بدیم عمل کنیم .