2777
2789
عنوان

عروسی یا بازسازی خونه

140 بازدید | 18 پست

خانواده خودم مذهبی هستن پارسال شهریور عقد کردم و یک جشن و شام مذهبی طور برای همکار ها و همه بستگان مذهبی گرفتیم ۱۵۰ نفره

جشن محضری ام گرفتم هم داخل محضر هم بعدش جشن عقد داخل خونه بزرگ های فامیل همه رو دعوت کردیم نزدیک ۶۰ نفر 

حنابندان هم گرفتیم 

حالا چند ماهی هست که سر زندگیمون هستیم و قرار بود امسال عروسی بگیریم حالا میگم بریم لباس عروس اجاره کنیم عکاسی و فیلم برداری کنیم دیگه هزینه نکنیم واسه عروسی به جاش خونمون رو بازسازی کنیم چون قدیمیه ۱۵ سال ساخته نظرتون چیه 

شوهرم میگه بعدا پشیمون میشی بزار یه عروسی کوچیک هم شده بگیرم

اینم بگم واقعا دیگه حس و حال عروسی برام از بین رفته دلم میخواد کابینت نو بزنیم خونمون خوشگل کنیم

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه رو بازسازی کنید و مهمونی نگیرید فقط عکس و فیلم و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بنظر من عروسی واقعا خرج بیخوده

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

من که تحت هیچ شرایطی با هیچ جشنی موافق نیستم دیگه شما که مراسمی هم داشتید

شوهرم میگه بعدا عروسی دعوت بشیم حسرت میخوری

اگه میتونید ی عروسی خوب بگیرید

آره عروسی بهتره چون بعدا ب دلت میمونه اگه نباشه..

اگه عروسی هاتون شبیه مولودیه نه خونه بازسازی کنید

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تقریبا همه مراسماتو پر و پیمون گرفتی دیگه.

صد البته بازسازی 

ما از کی میخواییم کابینت بزنیم هنوز نتونستیم 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

اگه میتونید ی عروسی خوب بگیریدآره عروسی بهتره چون بعدا ب دلت میمونه اگه نباشه..اگه عروسی هاتون شبیه ...

نه یه جور اونجوری گرفتیم 

شوهرم خانوادش بزن و برقصی هستن

میگه یه عروسی جوون پسند شاد بگیریم

بعدشم میگه بعد ها عروسی دعوت میشی حسرت میخوری

شوهرم میگه بعدا عروسی دعوت بشیم حسرت میخوری

شوهرت به جای تو نیست که 

من مجردم اما کلا از جشن عروسی و حتی عقد متنفرم هیچ وقت هم برای خودم انجام نمیدم پشیمون هم نمیشم 

مگه اینکه خودت آدم دم دمی مزاج باشی و احساسی تصمیم بگیری وگرنه چرا باید از چیزی که خودت خواستی و انجام دادی پشیمون بشی 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما