2777
2789
عنوان

تمام فامیل انفالو کردم

157 بازدید | 12 پست

واسشون پستی چیزی می‌فرستم الان دیدم دو هفته اس ندیدن ولی مامانم می‌فرسته سریع دیدن از یه طرفم کاری دارن میرم کمکشوم جلو خوبن ولی اینقدر شعور ندارن حتی ازم تشکر کنن زنگ میزنن مامانم میگم از دخترا تشکر کن منم امروز همه رو انفالو کردم گفتم دیگه جواب تلفناشون هم نمیدم

باریکلا اسی آفرین 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کار درستی کردی

خودت واسه خودت ارزش قائل نیستی انتظار داری بقیه قائل باشن؟؟

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

بخدا تعریف ازم خودم نباشه از تمام بچه های فامیل از نظر تحصیلات و همه چیز بالاترم ولی خاکی رفتار میکن ...

آره با همه نمیشه مهربون بود منم راستش تا وقتی مامانم بود به خاطر این که ناراحت نشه با فامیلا در تماس بودم و خوب بابت یه سری چیزا ناراحت میشدم بعد از مامانم به غیر از دو نفر با همه قطع رابطه کردم