2777
2789
عنوان

خیانت در دوران بارداری 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 43 پست
نه من کلا تحویلش نمیگیرم اصلا خودم جدا شدم ازش بارها هم بهش گفتم حسی بهت ندارم

اصلا جوابشو نده 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

مطمئن هستین بحث تنوع واسه اوشون مطرح نیس ؟ !! غیر شما قطعا کیس های دیگری هم مد نظر دارن وقتی میتونه ...

والا تا زمانی که همسر من بود فقط با من بود، ولی الان نمیدونم، میگم شاید چون نیاز داره و رفع نمیشه میخواد خیانت کنه ذاتا آدم تنوع طلبی نبود، اتفاقا خیلی وابسته بود از این مردایی که زنشونو 1 دقیقه تنها نمیذارن و... ولی الان انگار همسرش ازش فاصله گرفته که بنظرم مال افسردگی بعد زایمانه

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ میشه کرد

خانما نباید رو بدن بنظرم، الان من اگه برای خودم خط قرمز نداشتم بااین آدم میرفتم تو رابطه و... 

مطمئن هستین بحث تنوع واسه اوشون مطرح نیس ؟ !! غیر شما قطعا کیس های دیگری هم مد نظر دارن وقتی میتونه ...

میگه از مریضی میترسم اگرنه مسلما با آدمای دیگه میرفت تو رابطه...

والا تا زمانی که همسر من بود فقط با من بود، ولی الان نمیدونم، میگم شاید چون نیاز داره و رفع نمیشه می ...

هنوز اول راه بودی باهاش و قرار نیس چون اون زمان خیانت نکرده دیگه پسر خوبی بوده و هیچ وقت خیانت نمیکرد دیگه ، الان زنش بچه داره پاگیر شده اون روشو داره نشون میده ، خب زنش فاصله بگیره میتونه با خوبی و محبت دوباره همه چی رو درست نکنه ولی ایشون انگار نمیخواد چیزی درس بشه و فقط فکر فانتزی های خودشه

میگه از مریضی میترسم اگرنه مسلما با آدمای دیگه میرفت تو رابطه...

مطمئنا بینشون مشکلی پیش اومده و این آقا بدون اینکه بخواد مشکل شو حل کنه و غرورش رو بزاره زیر پا میخواد برا خودش یه زاپاس داشته باشه

هنوز اول راه بودی باهاش و قرار نیس چون اون زمان خیانت نکرده دیگه پسر خوبی بوده و هیچ وقت خیانت نمیکر ...

نمیدونم واقعا، منم بهش گفتم به همسرت محبت کن و رابطه رو گرم کن باهاش... ولی این آدمی که میبینم بعید نیست خیانت کنه، خوده خانما هم باید رابطه رو گرم نگه دارن نذارن بینشون فاصله بیفته ، من زمانیکه تصمیم گرفتم جدا بشم و ازش سرد شدم واقعا برام مهم نبود بره با کسی دیگه 

مطمئنا بینشون مشکلی پیش اومده و این آقا بدون اینکه بخواد مشکل شو حل کنه و غرورش رو بزاره زیر پا میخو ...

اون میدونه من سالهاست حسی بهش ندارم پس منو زاپاس نمیدونه ، مشکل دارن دیگه مشخصه احتمالا داره تاوان بدی هایی که به من کرد میده

میشه بلاکش کنی گوه نزنی به زندگیشون؟داره زر میزنه که مختو بزنه فیلش یاد هندستون کرده

خودشون دارن گ میزنن به زندگیشون به من چه... من نباشم یکی دیگه 🙄 اینجوری که به من گفت خانمش ازش فاصله گرفته و سرد شده، راست و دروغشو نمیدونم 

نمیدونم واقعا، منم بهش گفتم به همسرت محبت کن و رابطه رو گرم کن باهاش... ولی این آدمی که میبینم بعید ...

همیشه قرار نیس خانما رابطه رو گرم نگه دارن و در هر صورت تن بدن ، قطعا مرد هم باید پا پیش بزاره مشکلات رو حل کنه و زن رو دلگرم کنه ، زاپاس برای وقتایی که زنش باهاش رابطه نداشته باشه در نشر گرفته وگرنه همچنین درخواستی نمیکرد ، و قطعا شما زاپاس نیستین و ارزش تون بیشتر از ایناست ولی خب این نظر من بود ، مشکل دارن و نمیخواد هم حل کنه آقا و بدنبال رفع نیازش بیرونه !!! گاهی هم زندگی انگار براشون یکنواخت میشه دنبال هیجان میرن 

همیشه قرار نیس خانما رابطه رو گرم نگه دارن و در هر صورت تن بدن ، قطعا مرد هم باید پا پیش بزاره مشکلا ...

نمیدونم ما که تو زندگیشون نیستیم، اون آقا هم اگه خوب بود من ازش جدا نمیشدم، شما فک کنم متاهلی که با گاردصحبت میکنی، من یک نمونه از هزاران خانم تو جامعه هستم، مردیکه ذاتا وفادار نباشه راحت می‌تونه خیانت کنه و خانم هم زیادن تو جامعه که پا بدن...

مردا همیشه زاپاس دارن که بهشون پا بده، کسیکه چند سال ازش جدا شده و حسی بهش نداره میدونه نمیره تو رابطه باهاش، پیشنهاد داده چون میدونه پاکم ،اگرنه بیرون ریخته براش، میگه از مریضی و دردسرش میترسم 

همیشه قرار نیس خانما رابطه رو گرم نگه دارن و در هر صورت تن بدن ، قطعا مرد هم باید پا پیش بزاره مشکلا ...

من ازاون دفاع نمیکنم ولی شما ازکجا میدونی همسرش مقصر نیست؟ 

نمیدونم منظور تون از گارد گرفتن من چیه و چه چیزی باعث این فکر در شما شد ،،، وقتی ماه هاست از هم فاصله گرفتن مشخصه مشکل وجود داره بین شون ، هنگام بوجود اومدن یه مشکل همیشه دو طرف مقصرن و یه طرف خب بیشتر ( البته شاید واقعا طرف ازش خسته شده و دیگه حوصله از خودگذشتگی نداره ) حالا بین شون نیستیم اما هر چند مشکل از خانم باشه ، اینکه یه طرف راحت بخواد بخاطر رفت نیازش خیانت کنه مشخصه که مشکل اصلی خودشه 

نمیدونم منظور تون از گارد گرفتن من چیه و چه چیزی باعث این فکر در شما شد ،،، وقتی ماه هاست از هم فاصل ...

درسته عزیزم ، منم بهش گفتم باید مشکلتونو حل کنید