من عروس بودم آرایشگاه حدود ۵ ساعت روی میکاپ وقت گذاشت . از فینال پوست شروع کرد تا آخرش ۵ ساعت شد . ولی برای مراسم داداشم رفتم پیش همون آرایشگر گفتم vip میخوام بازم عاااالی درستم کرد ولی حدود ۲ ساعت و نیم وقت برد. قطعا باهم فرق میکنن
یه چیزی هم بگم از،همین اول ازدواج وا ندید خیلی دلتون واسه شوهرتون نسوزه این همه پول خرج میشه تو عروسی و هزینه های بیخود میشه حالا یه میکاپ عروس هم روش
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اما قطعاً برای عروس از برند بهتری استفاده میکنند و وقت بیشتری برای میکاپش صرف میشه چون دیگران میپرسند عروس به کدام سالن رفتند نمیان که اعتبار خودشون را زیر سوال ببرند عروس باید ویژه باشه
میکاپ عروس با بقیه تفاوت داره
و هزینه هم قطعا بالاتر هست
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
باور کن من عقد خواهرم رفتم ارایشگاه خواهرم ۱۵ هزینه ش شد من یه جا دیگه رفتم ۸۰۰ دادم من ارایشم تاشب تکون نخورد بااینکه همش دنبال بچم بود باید هی شال سرم میکردم میرفتم بیرون هیچ خیلیم قشنگ تر از خواهرم شده بودم اماخواهرم ارایشش ریخت موهاش یه سریاش باز شد اصلا یه وضی بود یعنی همه از من میپرسیدن کجا ارایشگاه رفتی