2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سن نمیشه قطعی گفت از۲۰به بالا که دانشگاهتو بری وادم درست بیاد خوبه آدم درستش مهمه

من مجردم۲۸تو دوران کارشناسی دانشگاه قبل۲۵گفتم نه ازدواج بده زود موقعیتامو ازدست دادم رفت الانم عجیب تنهام 

واقعیت اینه شاغل که نشی ازیه سنی به بد سربار خونه پدری 

نظرشخصیم که می دونم بهم‌حمله می شه زیر ۲۰ساله.....بزرگ تر که می شی انتخاب سخت می شه خودم ۲۵ سالمه از ...

چون ازدواج نکردی اینو میگی...

ازدواج واقعا مسئولیتش زیاده ... اینکه بخای با یه آدم با فرهنگ متفاوت کنار بیای و قلقش رو دست بگیری یه پروسه طولانی و صبوری میخاد... 

دختر با لذت دوران تجردش رو ببره بعد ازدواج ... 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کجا منظورته کدوم شهرید

کرمان 

اینجا دختر زیر ۲۲ ازدواج کنه اصلا جلوه خوبی نداره انگار دختر هیچ هنری نداشته فقط شوهرش دادن 

عروسی که درس خونده باشه یا مستقل باشه  خیلی عزت و احترام بیشتری داره 

میشه،بلاخره🌄🌱
بنظر میرسید؟ یعنی نیست در واقعیت

نه اونقدرا که فکر میکردم اخه ما تو تور ترکیه آشنا شدیم خیلی لاکچری به نظر می‌رسید ولی خب تو 43 سالگی خیلی ضعیف تر از جیزی که بود انتظارشو داشتم

دختر ۱۸ تا ۲۵پسر ۲۲ تا ۳۰البته استقلال مالی و بلوغ فکری خیلی مهمه که تکامش هیچ ربطی به سن نداره

تو شرایط الان باور کن یه پسر ۳۰ ساله هیچی نداره ک بخاد مسئولیت زندگی رو ب دوش بکشه ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بستگی داره به اون دختر یکی هست میبینی نه اهل درسه و رشته خوبی میخونه نه کار و هنر این همون بعد دیپلم شوهر کنه  ولی یکی دیگه رو میبینی رشته خوب درس میخونه هدف داره ، میخواد شغل خوب دست و پا کنه از مجردیش لذت می‌بره برای همچین دختری هیچوقت ازدواج دیر نیست از ۳۰ می‌تونه به ازدواج فکر کنه تاااا آخر عمر 

این روزا میگذره اما به سختی

کرمان اینجا دختر زیر ۲۲ ازدواج کنه اصلا جلوه خوبی نداره انگار دختر هیچ هنری نداشته فقط شوهرش دادن عر ...

سلام همشهری 

دقیقا توکله ماهم کردن زن کارمند بشه درس بخونه بعد ازدواج

و زندگی باختیم 

نه ازدواج زود خوبه نه ازدواج دور متعادل اما ادمی که میاد ومعیاراش عجیب مهمه

تو شرایط الان باور کن یه پسر ۳۰ ساله هیچی نداره ک بخاد مسئولیت زندگی رو ب دوش بکشه ...

الان خوب به نظر من پدر و مادر باید از لحاظ مالی حمایت کنه وگرنه با این تورم و گرونی پسر بایدهمیشه مجرد بمونه ولی خوب باز میگم بلوغ فکری خیلی مهمت ر از استقلال مالی هم هست تو همین نی نی سایت مرد سی وپنج ساله هنوز به مامانش چسبیده و زنش رو برا مامانش به بیگاری میبره و اصلا تکیه گاه خوبی نیست از اون ور جوون ۲۲ ساله هم دیدم که نمیزاره آب تو دل زنش تکون بخوره و حامی و پشتیبان خوبیه که بعد ازدواج مرا حل پیشرفت برا خانمش هم فراحم میکنه 

الان خوب به نظر من پدر و مادر باید از لحاظ مالی حمایت کنه وگرنه با این تورم و گرونی پسر بایدهمیشه مج ...

درسته مهمترین چیز بلوغ فکریه ...

اکثر خانواده ها الان در حد متوسطن حمایت آنچنانی از بچه هاشون نمیتونن بکنن متاسفانه ... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40