2777
2789
عنوان

تهش من راهی دیوونه خونه میشم

65 بازدید | 7 پست

وای این بشر دیوونم کرده؛پارتنرم خیلی عجله ای حرف میزنه؛مثلا زنگ میزنه تند تند حرف میزنه قطع میکنه وقتایی ک کار داره بعد جدی من واقعا نمیفهمم چی میگه😐اشتباه برداشت میکنم،بعد بهش ک میگم اینو گفتی میگه نه نگفتم اشتباه پیام دادی😐!

بعد پیاماشو سریع تایپ میکنه ک فقط گوشیو بزاره کنار اونم باز کلی چرت و پرت مینویسه واقعاااا نمیفهمم چی میگه😐😐😐هرچیم بهش میگم ی پیام نوشتن مگه چقد تایم میبره درست بنویس بعد بزار کنار گوش نمیده😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو هر موقع وقت داشتی بیا صحبت کنیم اینطوری نمیتونم

کلا کار داره اصلا نمیتونیم حرف بزنیم زیاد

میاد پیام بده بگه مثلا فلان جام،فلان کارو دارم 

همینو تند تند تایپ میکنه اشتباه مینویسه باید دوساعت بشینم تفسیر کنم ک بفهمم چی گفته😐

یا مثلا همون حضوری یکی داره حرف میزنه یذره حواسم نباشه اصن نمیفهمم طرف چی گفتهشنواییم هم مشکلی نداره ...

وای منمممم

ینی حضوری ک میرم پیشش خیلی اروم حرف میزنه میگم تورو قران بلند بگو من نمیفهمم

در مقابل اینم اینطوریم🤣🤣