2777
2789
عنوان

مادری که هیچوقت مادر نبود

168 بازدید | 20 پست

من الان دقیق سه روزه عمل کردم جراحی هموروئید و شقاق یکی از دردناک ترین عمل ها ؛ قبلش خیلی درد داشتم تا حد مرگ ؛ اما خدا باهام بود و هم عمل و هم بعد عملشو برام آسون و کم دردتر کرد؛ حالا بحثم این نیست ولی شما هم مثله من مادری دارید که روز عملتون باهاتون نیاد و فرار کنه بره خونه مادرش تا یه وقت پرستاری منو نکنه ؟ شما مادری دارید که در طول مریضیتون هر روز یه چی بارتون کنه ؛ امروز دیگه به نهایتش رسوند حرفاشو ؛ جدا از دری و وری که بهم میگه امروز بهم میگفت جلو پدر و خواهرم من نمیدونم اون از من چی میخواد ولی اون چیزی که اون ازم میخواد رو من ندارم (منظورش شوهر) راستش دیگه نتونستم تحملش کنم گر گرفتم رفتم تو پذیرایی داد زدم من چی میخوام ازت دهنتو باز کن ببینم من چی میخوام ازت ؟؟؟؟ و چون دید خیلی از خودم بیخود شدم و ممکنه از حرف ها و تیکه هاش یه کاری دست خودم بدم ساکت شد....من هیچ وقت مادرم نداشتم ...و هیچ وقت حس مادر و فرزندی رو نچشیدم ...اما خدا جای مادر نداشتم پدری بهم داد که هم جای پدر رو برام پر کنه و هم جای مادر ...

مجردی؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا پدرت رو حفظ کنه منم مثل شما مادر نذارم اسمش توی،شناسنامه م هست ولی ازش متنفرم از بس مادر ج*نده س

میدونی من درک نمیکنم آخه حتی حیوون هم بچشو دوست داره آخه چطور میشه یه مادر ایتطوری باشه

خوش بحالت حداقل خدا بهت پدر خوبی داد خدارو شکر کن من که خدا کلا باهام لجه نه مادر خوبی نه پدر خوبی نه شوهر خوبی نه برادر  خوب و نه خواهر خوب💔💔💔

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

آره ۳۴ سالمه

کاملا درکت میکنم منم ۳۵سالمه و مجردم و بیکارم 

ای کاش شاغل بودم 😔

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

چه سخت خدا بهت صبر بده متاسفانه پدر و مادرای الان بین بچهاشون یار کشی میکنن منم چشیدم ولی سخته

یعنی عادیه واقعا ما همچین مادرهایی داریم ؟ آخه من هرکسی رو دیدم رابطش عاشقانه هست با مادرش ؛ باورت میشه من همیشه تنها کسی هستم تو هر جمعی که میگم من پدرمو یه جور دیگه دوست دارم ؛ همه بلااستثنا میگن مادرشون ؛ ولی نمیدونن من هیچ حسی هم حتی به مادرم ندارم چه برسه بخواد دوستش داشته باشم

خوش بحالت حداقل خدا بهت پدر خوبی داد خدارو شکر کن من که خدا کلا باهام لجه نه مادر خوبی نه پدر خوبی ن ...

الهی بگردم؛ دوستم ما خدا رو داریم ناراحت نباش ؛ هیچکس هم نباشه بالاخره یه خدایی رو داریم که دستمونو بگیره صدامونو بشنوه ❤️❤️

دیگه وقتی کثافت باشی همینشکلیه دیگه حیف اسم مادر برای این عوضی ها

خداشاهده من حتی بهش فحشم نمیدم یعنی کلا کاریش ندارم مثله یه غریبه برام تو خیابونه سر شدم نسبت به حرف ها و فحش هاش ولی نمیدونم چرا باهام این کار رو میکنه

کاملا درکت میکنم منم ۳۵سالمه و مجردم و بیکارم ای کاش شاغل بودم 😔

ببین حتما کار پیدا کن بخدا همونجور که آدم بیکار زیاده شرکت هم زیاده که نیروی کار بخوان؛ اینو از منی که یازده ساله دارم کار میکنم بشنو ؛ بخدا بگردی اتفاقا خیلی هم هست ؛ سعی کن حتما کار پیدا کنی جدا از استقلال مالیت زندگی خودتو میسازی و کمتر تو خونه میمونی با آدم های سمی اطرافت