من مسوول شهوت دختر زیر هجده سال و یا خودشیفتگی بابای دختری که توی دوازده سالگی به زور شوهرش میده نیستم. تو رو به خاطر نفرینت واگذارت کردم به باب الحوائج.
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
خالم ۱۲ سالشه نومزده اونم ارایش انچنانی و با چند تا دوست پسر بعد با یه طلبه ۲۲ ساله ازدواج کرده !!!!
وای یا خدااااااا
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹
چطور یک دختر یازده ساله میل جنسی داره من تا پانزده سالگی خاک بازی میکردم
من ده سالم بود رفته بودم روستا خونه عمم گاوشون تازه زاییده بود گیر دادم از کجا میفهمی بچش دختر یا پسر هی عمه ام سرخ و سفید میشد میگفت مثل ادما دیگه میگفتم خوب ادما از رو لباس می فهمن کی پسره کی دختر در این داغون بودم