2777
2789
عنوان

نفرین یک نی نی سایتی امیدوارم خدا هیچ وقت بهت بچه نده

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دریا با دهن سگ ک‌ حروم نمیشه 🧑‍🦯

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

وای یعنی هنوز این تفکرات که دختر ۱۱ ساله بخاطر ش ه و ت ازدواج کنه هست؟ اینا دیگه چقدر ترسناکن

خالم ۱۲ سالشه نومزده اونم ارایش انچنانی و با چند تا دوست پسر بعد با یه طلبه ۲۲ ساله ازدواج کرده !!!!

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

به دعای گربه سیاه که بارون نمیباره😂 انگارخدا منتطر دعای ایشون بود که لهت بچه بده یا نده تو اگه دعات ...

خییلی رفتارت زشته شعور نداری وارد همچین تایپک هایی نشو و خودتو با شعور و ادبت وسط ننداز

یعنی این کاربر بلک بلک اینو گفت؟؟؟بعد میگه بی سوادی اینجا موج میرنه😳

نمیدونم این بود یا ن

کلا ی چند نفری بودن که عقلشون زیادی بود خیلی خیلی زیادی     نمیبینی دارن برامون دعای تفکرم میکنن

بنده خدا تایپیک زده بود که کاش قانون منع ازدواج زیر 18 سال تو ایرانم اجرا بشهی عده ب مزاجشون خوش نی ...

۱۱ ساله ها خیلی چشم و گوششون باز شده

ان شاءالله منع دوست پسر هم بشن😐 خانواده ها حواسشون نیست

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

خالم ۱۲ سالشه نومزده اونم ارایش انچنانی و با چند تا دوست پسر بعد با یه طلبه ۲۲ ساله ازدواج کرده !!!!

وای یا خدااااااا 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

چطور یک دختر یازده ساله میل جنسی داره من تا پانزده سالگی خاک بازی میکردم

من ده سالم بود رفته بودم روستا خونه عمم گاوشون تازه زاییده بود گیر دادم از کجا میفهمی بچش دختر یا پسر   هی عمه ام سرخ و سفید میشد میگفت مثل ادما دیگه میگفتم خوب ادما از رو لباس می فهمن کی پسره کی دختر در این داغون بودم    

چطور یک دختر یازده ساله میل جنسی داره من تا پانزده سالگی خاک بازی میکردم

چون زمان ما اینترنت انقدر در دسترس نبود

فقط قشر تحصیل کرده یکم دسترسی داشتن اونم فقط برای درس

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜