2777
2789

خودم توریدن میزدم

الان نیستتتت شده

همه جا تموم کردن

موندم چی بخرم😭

یه برند خوب و ترجیحا کره ای معرفی کنید

بهم دو تا معرفی کردن. عکسا رو میزارم

نقد ها رو خودم خیلییی متفاوته

یکی جوش زده یکی واسش عالی بوده یکی پوستش رو چرب کرده🥲

تجربه از این دو تا یا محصول دیگه ای داشتید بگید

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

توریدن مدل سرمی رو داشتی یا ژل کرم؟

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

پیوریتو رو خیلی دوس دارم امتحان کنم خصوصا که لاین تکسین دهنده داره

ولی لوشن اویل فری کوزارکس خوبه

بازم بستگی به پوستت ومحصولات روتینت داره

جوش و جای جوش نداری؟

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیوریتو رو خیلی دوس دارم امتحان کنم خصوصا که لاین تکسین دهنده دارهولی لوشن اویل فری کوزارکس خوبهبازم ...

جوش الان ندارم ولی مستعدشم

جای جوش دارم که قرمزه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
من نوتروژینا کاسه ای میزنم تالا که خوب بوده برا دوستم عالی بوذه

اونو داشتم قبلا

خیلی عطری بود

ژل کرم

سایت دکترشیم و ژینوس شاپ موجود داشتنش

جوش الان ندارم ولی مستعدشمجای جوش دارم که قرمزه

اگه برا جای جوشت ترمیم کننده میزنی ترمیم کننده لاروش پوزای بزن هم ابرسانه هم ترمیم کننده قرمزی و التهاب جای جوش

سایت دکترشیم و ژینوس شاپ موجود داشتنش

معتبرن؟

خودتون خرید داشتین؟

ابرسان کوزارکس و کلینیک واسه هر پوستی جوابه

باهاش جوش زدن

باهاش جوش زدن

کلینکو فکر نکنم باهاش جوش زد 

ابرسان صد ساعتش که حدودا ۳/۸۰۰میلیون تومنه خیلیا راضین ولی بعضیا میگن الکی اسم در اورده نمیدونم

من ساغرم ۲۲ سالمه، دانشجوی رشته زیبای دِرماتولوژی(پوست و مو) هنوز کلی راه تا به اخرش برسم ولی باز ارزششو داره🤍🌱

جوش الان ندارم ولی مستعدشمجای جوش دارم که قرمزه

برای جای جوش اکسیس وایو امتحان کردی؟ جوابه واقعا

من ساغرم ۲۲ سالمه، دانشجوی رشته زیبای دِرماتولوژی(پوست و مو) هنوز کلی راه تا به اخرش برسم ولی باز ارزششو داره🤍🌱