2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتقادی نداشتم و ندارم..

ولی به یه یه اتفاق محالی ۹ سال به عنوان یه فانتزی ذهنی فکر میکردم و در نهایت واقعی شد..که نمیتونم اینو به جذب ربط بدم.. شاید دعاهام واقعی شد. شاید هم جذب بوده.. نمیدونم واقعا

من دربارش زیاد بخور بابد بااااوووورررر داشته باشی بدون یک ذره شک ک اون اتفاق میوفته

مثلاً بخام یک نفر پیام بده و خاسته ای که من دارمو انجام بده چجور باید انجام بدم قانون جذبو

چند ماه پیش همون الکی دلم خواستگار شرکت نفتی خواست 

مصر نبودم پیش دوستم گفتم وای شوهر شرکت نفتی همین 

بعدش مطمئن بودم که اتفاق نمیفته و فراموش کردم 

چند روز بعدش یه خواستگار شرکت نفتی پیدا شد باورم نمیشد چون شهرمون ربطی به نفت نداره و دورمون کسی نفتی نیست 

البته خوب نبود و رد شد 

اینکه پیدا شد نتیجه این بود که سرسری از دلم گذشته بود 

چیزی رو که از ته دل بخوام و اصرار کنم و منتظر باشم ابدا برام اتفاق نمیفته 

من از بچگی تا الان که ۲۱ سالمه با قانون جذب برای رسیدن ب هدفم 

و خداروشکر رور ب روز داره اتفاقات خوبی میوفته و منو ب هدفم نزدیک تر میکنه فقط یاید باورش داشته باشس تصویر سازی ذهنی م کنی

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️

مثلاً بخام یک نفر پیام بده و خاسته ای که من دارمو انجام بده چجور باید انجام بدم قانون جذبو

ببین گلم قانون جذب ی درسه اول باید کتاب بخونی کامل قوانین رو یادبگیری مثلا فقط ب چیزای مثبت فک‌کنی چیزی ک میخوای رو بنویسی هر روز شکر گذاری کنی ک خدایا ممنونم ک فلان شخص بهم پیام داد و خواستمو انجام داد سپس میسوزونی و خاکسترو میرزی سینک و شیر ابو باز میکنی این ی ذره از ی دریا کتاب ۴اثر از فلورانس رو بخون و فیلم راز رو ببین  قشنگ متوجه میشی 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️