mozhhhdeh مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 95 عنوان ابرسان مارگریت و ضد افتاب بیکن 55 بازدید | 6 پست سلام دوستان پیرو تاپیک دیروزم من رفتم دنبال ضد آفتاب ضد افتاب بیکن معرفی کردند نظر شما چیه؟ و آبرسان مارگریت رو هم گفتند خیلی خوبه شما تاحالا تجربه داشتید؟ 1404/05/03 | 11:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایموگ عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 9712 من خودم استفاده نکردم ولی دوستم بیکن میزد خیلی خوب بودمنتظرم ضدافتابم تموم شه برم بخرم کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
mozhhhdeh مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 95 من خودم استفاده نکردم ولی دوستم بیکن میزد خیلی خوب بودمنتظرم ضدافتابم تموم شه برم بخرم شما از لافارر هم استفاده کردید؟
mozhhhdeh مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 95 من خودم استفاده نکردم ولی دوستم بیکن میزد خیلی خوب بودمنتظرم ضدافتابم تموم شه برم بخرم مرسی عزیزم بعد خشکنمیشد روی پوست؟
ایموگ عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 9712 شما از لافارر هم استفاده کردید؟ بله الان لافارر میزنمالیته من رنگی استفاده میکنم لافارر خوبه هاپوشش بالایی دارهولی سنگینه و خوب روی پوستم پخش نمیشهولی از دوستم ک بیکن بود رو زدم خیلی بهتر بود با اینکه قیمتش پایین تره کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
mozhhhdeh مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 95 بله الان لافارر میزنمالیته من رنگی استفاده میکنم لافارر خوبه هاپوشش بالایی دارهولی سنگینه و خوب روی ... مرسی عزیزم از پاسخگوییت لطف کردی فقط یه سوال دیگ پوشش دهی بیکن راضی بودی؟ واینک صورتت خیلی مات میکرد یا نه؟