2777
2789
عنوان

شوهرم

113 بازدید | 6 پست

بد دهنی می‌کنه  الان گفتم میرم بیرون گفت نرو گفتم میرم کار دارم گفت تو گوه میخوری بری. دعوا هم نکرده بودیم از شب قبلش فقط ناراحت بودم از دستش 

این حجم از بی احترامیش و نمیتونم تحمل کنم چکار کنم؟ بنظرتون‌ من حق ندارم تا یه ماه باهاش حرف نزنم؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما حتمادر مورد

اقتدار دادن به همسر

تو گوگل مطالعه کن

پاشنه آشیل مردها همین اقتدار. دیدن هست

وقتی به شوهرت اقتدار بدی ی مدت دیگه ی مومی میشه تو دستات

میتونم بهت قول بدم

البته اقتدار دادن به شوهر کار سختیه باید خیلی جاها جلو نفست بگیری جواب ندی تا اعتمادش بهت جلب بشه 

ی مدت بدون توقع فقط اقتدار بده و نا امید نشو

چون تا ی مدت کم اقتدار بدی جواب نمیده،اولش هم ممکنه کمی اذیتت کنه ولی وقتی رفتار احترام آمیز تو را ببینه که در هر صورتی وظایف خودت انجام میدی و کاری به بدرفتاری شوهرت نداری خودش درست میکنه و شرمگین میشه از رفتارش

حتما حتمادر مورداقتدار دادن به همسرتو گوگل مطالعه کنپاشنه آشیل مردها همین اقتدار. دیدن هستوقتی به شو ...

من در مقابل بی شعوری اون بی شعور نیسم اون شخصیت خودشو نشون میده با این بد دهنی ها 

ن قهر نکن

قهرم نکنم قلبم و شکونده با این بی احترامیش . اگر من می‌گفتم گوه نخور منو طلاق داده بود . نمی‌دونم چرا زن‌ حق نداره بی احترامی کنه ولی مرد کرد میزارن به پای عصبانیتش. مگه زن رباته؟ زن آدم نیست عصبی بشه؟