2777
2789
عنوان

تا صبح نزاشتن بخوابم😖

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 25 پست
اونا بنده خدان ما بنده شیطانیم؟ تاصبح بیدار باشیم که اونا کار کنن؟ خب صبح زود بیان اصلا سرشب بیان چر ...

صبح زود چقدر زود؟ ساعت ۸ صبح هم حتی ب شدت داغه! کِی بیان پس. تحمل گرما رو داری خودت حتی برای نیم ساعت؟ تحمل کنین یمدت. گوش گیر بزنین بخوابین. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح زود چقدر زود؟ ساعت ۸ صبح هم حتی ب شدت داغه! کِی بیان پس. تحمل گرما رو داری خودت حتی برای نیم ساع ...

ساعت ۵ صبح بیان ، هوا روشنه تا ۱۰ خیلی گرم نیست یا نه اصلا ۷ یا ۸ شب بیان که آفتاب رفته باشه

ساعت ۵ صبح بیان ، هوا روشنه تا ۱۰ خیلی گرم نیست یا نه اصلا ۷ یا ۸ شب بیان که آفتاب رفته باشه

۵ هم بیان تا ۸ میشه ۳ ساعت. توی ۳ ساعت مگ جقدر میشه کار پیش برد. اونموقع هم بیان باز ما بهانه داری. گاهی بهتر میشه ک ادمای اطرافمون رو درک کنیم. وضعیت اقتصادی خرابه. بیچاره کارگرا باید دو لقمه نون ببرن سر سفره یا ن.ده روز بیست روز مگ چیع ک نمیتونی تحمل کنی. این همه ادم توی شرایط سخت، شما هم یکی مث بقیه. نکنه خون شما رنگین تره

صبح زود چقدر زود؟ ساعت ۸ صبح هم حتی ب شدت داغه! کِی بیان پس. تحمل گرما رو داری خودت حتی برای نیم ساع ...

خب عزیزم میدونیم گرمه اما تحمل گرما که میگید خب اونا کارشون همینه میتونن بهشون بگن با اطلاع رسانی قبلی به اون منطقه  ساعت ۸ شب بیان چهارصبح بیان

[QUOTE=389448267]عزیزدلم هوا گرمه نمیتونن بخاطر خواب بقیه خودشونو زیر آفتاب ذوب کنن ک اگ آسفالت رو درست نکنن خیلیا ف ...[/QU 

اگه من یه صفحه داشتم بلاگر بودم از این کارشون هم فیلم مبگرفتم و صداشو هم میزاشتم که چه صدای بلندی داره که حتی با یه گوش گیر هم نمیشه کاریش کرد، همین فیلمشونوهم پخش میکردم ، 

۵ هم بیان تا ۸ میشه ۳ ساعت. توی ۳ ساعت مگ جقدر میشه کار پیش برد. اونموقع هم بیان باز ما بهانه داری. ...

خب ماها که صبح ها باید پاشیم بریم سرکار چی ؟ بااین صداها مگه میشه خوابید تا صبح با اعصاب درست بیدار شد

بابا بیخیال ما داشتن اسفالتمون رو شب درست میکردن بابام خودش براشون چایی و خوراکی می‌برد یکم قدر شناس باشید توروخدا بندگان خدا چهله تابستون که نمیتونن روز کار کنن

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»