2777
2789
عنوان

کیا مجردن ایا راضی هسین

292 بازدید | 27 پست

ی مدت بود با کسی در ارتباط بودم کارو کاسبیش که خوابیده بود ولی پسر خوبی  بود منم بخاطر همین که تا سن ۳۱ سالگی هیچ حرفه ای نداره و رفته مغازه زده الانم ضرر کرده سرد شدم انگار زرنگ نبود حالا یکم افسردگی گرفتم گفتم اینکه اخلاقش خوب بود فقط چند تا مشکل داشت چرا ردش کردم ایا کار خوبی کردم؟

خدایا به امید خودت 🙏♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کار خوبی کردی 

مجردم و راضی ام ازدواج چیزی جز محدودیت ندارع 😌💗

اگر تخم مرغی با نیروی بیرونی بشکند ، «پایان» زندگیست؛اما اگر با نیروی داخلی  بشکند ، «آغاز» زندگیست.بهترین تغییرات همیشه  از «درون» رخ می‌دهند ...  

منکه اصلا سن ازدواجم نیست چون 19 سالمه اما اگه منظورت از متاهلی کارهای خونه و این چیزا باشه اکثر مجردا مثل خودم توی کارای خونه کمک میکنن درسته سبک تره اما بازم بالاخره خوشگذرونی کامل نیست

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
من مجردم اما فقط دوست دارم با یه پزشک متاهل بشم در غیر این صورت ازدواج نخواهم کرد

خودت پزشکی ؟

اگر تخم مرغی با نیروی بیرونی بشکند ، «پایان» زندگیست؛اما اگر با نیروی داخلی  بشکند ، «آغاز» زندگیست.بهترین تغییرات همیشه  از «درون» رخ می‌دهند ...  

اره کار خوبی کردی مجردم و راضی ام ازدواج چیزی جز محدودیت ندارع 😌💗

برای همه اینجوری نیست من همه مدلش رو دیدم بستگی به طرفت و خانواده خودت داره این یه قانون ثابت نیست

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

مجردی هر چی باشه خیلی بهتره از ازدواج تو سن کم و تحقیر شدن و نداری کشیدنع 

ازدواج تو هر سنی می‌تونه اتفاق بیوفته مهم اینکه با کی ازدواج کنی 

نه چون خودم پزشک نیستم میخوام با پزشک ازدواج کنم زندگی دوتا پزشک اصلن با هم خوب نیست اکثرا به طلاق م ...

انشالا به خاسته دلت برسی 🤗