2777
2789
عنوان

تو رابطه ان یا نه

512 بازدید | 40 پست

من روی یه دکتری کراش زده بودم در حال حاظر هم کراش دارم روش بعد از چند ماهی به خانم دکتر استخدام کرد و باهم همکار شدن اولا این خانم دکتر از دکتر خوشش نیومد ولی بعداً رفتارش کلا عوض شد حالا من چند روز پیش که رفته بودم مطب خانم دکتر که سعی داشت باهاش صحبت کنه دکتر تو چهرش نگاه نمی‌کرد و کمی ازش فاصله گرفت هنگام صحبت بعد هم حین معاینه گریم که دست خانم دکتر خورد به دکتر ، دکتر عصبانی شد گفت دستت رو بکش کنار یبارم وقتی دکتر تازه رسیده بود مطب اون دختره اونجا بود خیلی هیجان زده رفت سمت دکتر ولی دکتر سروش انداخت پایین رفت پیش مریض حالا می‌خوام بدونم که ممکنه اینا تو رابطه باشند یا نه امکان نداره؟

نه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی بفهمی دارم میگم ک مردا هر چقدرم خوددار باشم باز اگه کسی پیگیرشون باشه وا میدن بالاخره

والا استاد ما هم یکی اینجوری پیگیرش بود ولی رفت با یکی دیگه الآنم ازدواج کردن