2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شما موافقم ، ولی یه نصیحت دارم برای خواهر های کوچیک ترم 

تو هر مقطع از زندگیتون هستید

تکلیف خودتون با خودتون روشن کنید

برای آیندتون هدف داشته باشید ، مثلا بگید من می‌خوام یک مهندس خفن بشم یا یک برنامه نویس حرفه ای بشم ، وقتی که اون هدف انتخاب کردین و بهش ایمان آوردید صدرصدتون براش بزارید 

تا بهش برسد ، نگاه کنید این تایمی که توش هستید داره میگذره به جوری بگذرونید که بشه پشتوانه آیندتون ، الان درس بخونید علم کسب کنید ، صرفاً دنبال مدرک نباشید مدرک قرار نیست جای شما کار کنه ، علم مهم به حرف دیگران هم گوش نکنید که میگن درس خوندن خوب نیست ، اگه درس بخونید نهایت باید یه کار جنرال بگیرید ، شما اگه چند سال رو هدفتون واقعا تایم بزارید بهترید اون می‌شوید ، خودتون درگیر حاشیه ها نکنید مثلا تو دانشگاه کلاس هارو نپیچونید در واقع کلاس هارو نپیچونید زندگی خودتون می‌پیچند ،

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

می‌خوام بمونم برای پزشکی

خیلی عالی عزیزم ، حتما رو خدمت تمرکز کن تا بهش برسی ، سختی داره ولی تهش رسیدن موفق میشی من مطمعنم همه کسایی که پزشک شدن هم یک روز جای تو ، تو این مرحله بودن که خواستن و رسیدن

مرسی♥️😁

خواهش میکنم خیلی خوشحال شدم که همچنین هدف خوبی داری امیدوارم موفق باشی که مطمعن میشی تو بهترینی بیا به همه ثابت کن که میتونی