2777
2789
عنوان

لحضه سخت خداحافظی

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 25 پست
امیدوارم سالم و سلامت به مقصد برسی مهربون 😍🫂🌹💜

مرسی عزیزم خیلی بهم لطف داری امیدوارم همیشه سلامت و دلت شاد باشه گلم💖🫶🏻🌟

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

مرسی عزیزم بسلامتی ، هر وقت هر کاری اینجا داشتید حتما بهم اطلاع بدید واقعا خوشحال میشم کمک کنم

قربونت برم

نامزد من کارشناسی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی و ارشد میکروبیولوژی دامپزشکیه

هر دو مقطع هم توی دوتا از دانشگاه های سطح بالای کشور خونده

به نظر شما دکترا رو بیاد تو یکی از کشورای خارجی بخونه واسش آینده دار تره یا ایران بمونه ؟

و اینکه چ رشته ای بهتره ؟

کلا بازار کار داره اصلا؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت برمنامزد من کارشناسی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی و ارشد میکروبیولوژی دامپزشکیههر دو مقطع هم توی ...

آفرین بسلامتی 

عزیزم بیاد بمونه که عالی ولی  باید شرایط واقعی بیانانه آنالیز کرد اگه ساپورت مالی خیلی خیلی خوبی داره حتما بیاد ولی باید شرایط مالی خیلی خوبی باشه من این به همه میگم ، الان مثلا من دارم فقط ماهی 750پوند فکنم به پول ایران چیزی حدود ۸۹ تومن میشه فقط  اجاره آپارتمان میدم تازه نصف اجاره هم هست نصف دیگر همخونم میده هزینه زندگی هم بمونه 

آفرین بسلامتی عزیزم بیاد بمونه که عالی ولی باید شرایط واقعی بیانانه آنالیز کرد اگه ساپورت مالی خیلی ...

ن مالی که اوکی نیست فعلا

مگه اینکه بورسیه بشه

جدای این موضع ٫ اوضاع درامد چطوره اونجا ؟ً این حوضه بازار کار داره ؟

ن مالی که اوکی نیست فعلامگه اینکه بورسیه بشهجدای این موضع ٫ اوضاع درامد چطوره اونجا ؟ً این حوضه بازا ...

در آمدش بد نیست خوبه ولی تمام از مالیات ها ، در واقع هرچی در میاری با دولت شریکی  هرچقدر درآمد کسب میکنی بخش قابل توجهیش باید مالیات بدی 

سلام عزیرم کنجکاو شدم بدونم چن ساله مهاجرت کردین

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)