2777
2789

نه کجا مردن ؟

فصل دو؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه قسمت 23 فصل 2 که نیومده هنوز

من فقط فصل یکشو دیدم فکر نمیکردم دو اومده باشه

چطور مردن 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

میشه بیاین تاپیک آخرم🥺🙏🏻

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

نه می گم فصل دو نیومده هنوز فصل 1 قسمت 23 امیر و شیرین مردن

آها 

من فکر کردم پس قسمت آخرشو دیدم 

چجوری مردند

امیر رفت توی کارخونه نجات و گفت که نجات داره میره و اگه بره بیکار میشین و حقتونو میخوره محسن هم رفت کارخونه رو اتیش زد با کارگر های دیگه بعد اومدن خونه نجات و امیر و هم اومد اون هارو با تفنگ بیرون کنه و دیگه محسن امیر کرد توی استخر خفش کنه همون لحظه شیرینم اومد کنار استخر و بابک هم هولش داد افتاد سرش شکست و مرد همون لحظه هم بابک مرد