2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله نگیری هیچ وقت عزیزم ادمو دیوانه می‌کنه مثانه حس می‌کنی پره ولی یک قطره هم دستشوییت نمیاد

آخی اره بعضی وقتا پیش اومده برام ایشالا زودتر خوب سی

منم دارم میمیرم😭💔

I can crave u but u don't need to know...

استارتر شاش بند؟ خدا خیرت بده😂😂😂😂😂😂اول صبحی🤣🤣🤣🥱🥱

انشاالله که سلامت باشی💖💖🍭

میخوام BTS فن باشم💜😏میخوام این لباسو بپوشم🤗میخوام اون کارو کنم🙄به تویی هم که سرت تو زندگی مردمه ربطی نداره! پس بکش بیرون کلتو😒فضول نباشیم! ⚡.                          لینک ناشناسم👑: https://daigo.ir/secret/21666834695                                                                                                                             👻عضو رسمی شبح های سایت👻

واسه دفع سنگ مثانه، میگن 30 عدد هسته ی خرما رو به مدت یک ربع تا بیست دقیقه بجوشونید در دو لیوان آب و بعد از تبخیر آب اضافی، اون یه دونه لیوان رو بخورید، فوری مشکل حل میشه و هسته ها رو تا 2 نوبت هم میشه جوشوند و استفاده کرد. 

به هر حال ضرری که فکر نکنم داشته باشه، میخای امتحان کن ان شاء الله که مؤثر باشه برات. 

البته که اگر شرایط وخیم هست بهتره با اورژانس تماس بگیری. 

در کنار اینها، سوره حمد رو به نیت شفا زیاد بخون، تا روند بهبود بیماری، تسریع پیدا کنه.