2777
2789
عنوان

درمان پر حرفی

141 بازدید | 17 پست

من آدم پر حرفیم خیلی بده اگه توی مهمونی پیش کسی باشم همه رو میریزم رو دایره ، بد جنسی ندارم ولی اگه افتادم به حرف های حرف میزنم ، یکم منو نصیحت کنید آیا 

در حرفی درمان داره!!!

من یه چیزی خوندم یه جایی فقط گوشه ذهنم هست. این برای من نیست برای اون آدمهای کامله. فقط می خوام بگم چقدر دقیق بودند روی رفتارهاشون

یکی از علما وارد حجره ای شدند با عده ای، ایشون یه دفعه پرسیدند این حجره مال کیه؟ بعدش سه روز روزه گرفتند. به خاطر پرسیدن سوالی که نیازی به دونستنش نبود.

ما حدیث هم داریم با سکوت ابهت انسان بیشتر میشه و یا حرف بیهوده دل را می میراند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه چیزی خوندم یه جایی فقط گوشه ذهنم هست. این برای من نیست برای اون آدمهای کامله. فقط می خوام بگم ...

ممنونم ازت ، راستش ما خیلی دورهمی نداریم ،نمیدونم یه دفعه جوگیر میشم  به‌نظر خودمم آدم هر چی کم حرف باشه عاقل ترو با کلاس تره ولی اگه حرف نزنم انگار حوصلم سر می‌ره احساس تحقیر میکنم که هم صحبت ندارم!

فک کنم اینا که تایپه منو دیدن خودشونو همین طور باشند یا بر عکسش یا کم حرفند

من خودم پرحرفم خیلی.ولی الان یه ماهه دارم خودمو تحت نظر مشاور درمان میکنم.خیلی بهتر شدم جوری که از حرف زدن بدم میاد.مثلا دوستام میگن نیستی میگم حوصله حرف زدن ندارم.یعنی از حرف زدن خوشم نمیاد

تنفس عمیق خیلی خیلی به من کمک کرد تا این مشکلمو حل کنم‌.ببین اکثر آدمهای پرحرف بیش فعالی دارن.مشاور بهم گفت روزی ۲۰۰ تا نفس عمیق بکش که تا این حد اصلا نمیشه و واقعا خسته کننده اس.ولی من ۱۷۰ تا میکشیدم و واقعا نتیجه اشو دیدم تو زندگیم.خیلی رفتارم بهتر شد.تو از ۱۰۰ تا ۲۰۰ هر چقد تونستی بکش نتیجه اشو ببین برام دعا کن

البته یادت باشه تا آخر عمرت باید هر روز انجام بدی و گرنه دوباره برمیگردی به عقب.مثلا من الان ۱۰ روزه انجام نمیدم میبینم آروم آروم دارم برمیگردم عقب.اوایل خیلی سخته ولی رفته رفته عادت میکنی و راحت میشه برات‌