سلام بچه ها من هنوز یماه نشده عقد کردم ولی شوهرم بارها بهم گفته سردی و ازم رابطه میخواد .ک گفتم تو دوره عقد ن میگه از پشت.اونم قبول نکردم بهانه گیری میکنه.داخل ماشین خیلی کارا کردم براش سردم نیستم واقعا. یسری گفت تو اصلا نمیدونی شوهر کردن یعنی چی. اینجوری پیش بره زندگیمون فایده نداره. انتظارم داره خانواده من فضارو براش اماده کنن ک با من صمیمی شه ک واقعا غیر منطقیه. همش میگه پدر مادرت مراقبمونن. در حالی ک اصلا اینجوری نیس و اوناکار خودشونو میکنن با ما کاری ندارن. چیکار کنم ؟ هر بار میخوام بگم دلم تنگه برات غر میزنه و این حرفارو پیش میکشه. مستاصلم نمیدونم چیکار کنم.
اتفاقا خیلی عالی رفتارها داری در دوران عقد کاش خیلی دخترها هم یاد بگیرن از رفتار خوب تون دوشیزه بودن شون حفظ کنن تا مراسم عروسی شون ک اگ یک درصد مشکل خوردن حق حبس از دست ندن و اسم اقای ک عقدشدن از شناسنامه حذف میشه
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
واقعا میترسم . هربار میخوام حسمو بهش بگم میگه فقط لب و دهنی. حالم گرفته میشه. تو بهنرین لحظات زندگیم فقط دارم غصه میخورم. بعد میبینم بعضیا یسال عقدن ولی توقعی نداره شوهراشون.
اتفاقا خیلی عالی رفتارها داری در دوران عقد کاش خیلی دخترها هم یاد بگیرن از رفتار خوب تون دوشیزه بودن ...
من اصلا به اونجاها فکر نمیکنم. من هر طور باشه جدا نمیشم . وقتی اردواج کردم تا اخر باهاش هستم. بهشم گفتم اگه یروز جدایی رو بخوایی باید جون منم بگیری. ولی واقعا توقع دارم یجاهایی درکم کنه خودشم خواهر داره و میدونم سختگیر بودن خانوادش .
خب بدبخت راست میگه عقد کردین دیگه رسماً زن و شوهرین. این رسم تا عروسی برای قدیم بود.
اولا توقع داره مثلا خانواده من فضارو براش مهیا کنن . اونم تو این مدت کم .خب هنوز راحت نشدن و رسمی رفتار میکنن . احترام میذارن واقعا. دوما منم مثل خیلی دخترای دیگ مثل خواهر خودش دوس دارم بعد اینکه رفتم سر زندگیم اینکارو بکنم. نهایتم ۳ _۴ ماه طول میکشه