2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا نصف شب بیدار موندن خودش ضعف بدنی میاره

کم خونی هم خودش خیلی ضعف میاره قرص اهن بخور

ورزش کن و پیاده روی برو خوب میشی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
تا نصف شب بیدار موندن خودش ضعف بدنی میارهکم خونی هم خودش خیلی ضعف میاره قرص اهن بخورورزش کن و پیاده ...

ورزش که میکنم بیشتر حالم بد میشه عزیزم میرم باشگاه ولی خب با هزار بدبختی چون حالم بد میشه

ورزش که میکنم بیشتر حالم بد میشه عزیزم میرم باشگاه ولی خب با هزار بدبختی چون حالم بد میشه

خوراکتو دقت کن، چیزای مقوی بخور حالت بد نمیشه

اگه اشتها نداری شربت اشتها اور بخر

متاسفانه چون گوشت و همه چی گرونه اکثریت اینطوری شدیم

تخم مرغ اب پز خوبه روزی دوتا بخور

خوراکی های طبع گرم بخور

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
میترسم بخوابم از حال برم تو خواب

خب پاشو یچی ی بخور و بعد بخواب

ولی وقتی خوابی که دیگه از حال نمیری

بهونه نیار دختر جدی باش بحث سلامتیه به خودت توجه کن

احتمالا قندت افت کرده و فشارت افتاده که ضعف داری 

همیت الان برو یه آب قند بخور 

قرص ففول پلاس که شامل اسید فولیک و آهن هستیخور و ب کمپلکس 

دیجی کالا همه رو با قیمت با تخفیفی خیلی زیاد میزاره یک چهارم قیمت داروخانه تمام ویتامین‌ها و مولای ویتامین‌ها رو داره و از نظرات مردم میتونی استفاده کنی ببینی کدوم خوبه و چقدر مصرف کنی 

البته الان هوا گرمه اگه شهر سردسیر هستی بخر ازش اما اگر جای گرمی هستی خب توی پست تو گرما خراب میشه الان از داروخانه بگیر بعد که هوا خنک شد از دیجی کالا بگیر

کاچی درست کن بخور برای کم خونی و ضعف خوبه همیشه خرما بخور