2777
2789
عنوان

دماغم عمل کنم یا نه

263 بازدید | 47 پست

نمی‌دونم واقعا چیکار کنم دماغم از نیم رخ خیلی بده چون فقط دماغم یه قوس برآمدگی که از نیم رخ خیلی افتضاح قبلا زیاد اهمیت نمی‌دادم ولی الان چند وقتیه خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین هرکس رو میبینم منو از نیم رخ داره نگاه می‌کنه آب میشم میرم زیر زمین از  یه نظر هم از عمل میترسم خیلی ها میگن عمل کردن ولی دکتر شون دماغ شون خراب کرده یا دراز تر بد تر کرده نمی‌دونم عمل کنم یا نکنم دماغم خوبه ها من فقط مشکل قوس دماغ دارم همین به نظر تون چیکار کنم میترسم عمل کنم دماغم زشت بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عمل کردم راضیم اگه نمیتونی باهاش کنار بیای عمل کن

میترسم خراب بشه با اینکه میرم پیش به دکتر خوب ولی از خیلی ها شنیدم که میگن دکتر شون خیلی کار بلد بوده ولی بعد عمل دماغ شون دراز شده یا غضروف دماغ شون بد فرم شده  می‌ترسم بد بشه بد بشه دیگه تا قیامت حرف های خانوادم مادر پدرم باید مغزم سرویس کنه 

ن بابا دوربر من ک هرکی عمل کرده راضیه

خدا رو شکر  ولی اطرافیان من خیلی منو ترسودن دلشوره انداختن تو دلم هعیی میگن نه بد میشه فلان میشه چرا میخوای این همه پول بدی بد دماغت خراب شد میخوای چیکار کنی نمی‌دونم والا چیکار کنم 

میترسم خراب بشه با اینکه میرم پیش به دکتر خوب ولی از خیلی ها شنیدم که میگن دکتر شون خیلی کار بلد بود ...

هرجا بری برا دکتر توضیح مبدی که میخای چجوری باشه مثلا من تا موقع بی هوشی همش میگفتم طبیعی باشه فقط قوز رو برداره و معلوم نباشه عمل کردم 

دکترهم میگفت همه عمل میکنن پیدا باشه تو نمیخای ؟😂😂

من کاشان عمل کردم پیش دکتر صفاری ببینیم قوز داشت فقط گفتم قوز رو برداره طبیعیه طبیعیه

ولی من می‌خوام یکم نیمه فانتزی بشه سرش هم گرد باشه یکی از رفیقام به دکترش گفته بود میخواد دماغش سرش گرد باشه ولی بعد از عمل دید دماغش نیز نیز دکتر هم گردن نمی‌گرفت می‌گفت ورم فلان  

هرجا بری برا دکتر توضیح مبدی که میخای چجوری باشه مثلا من تا موقع بی هوشی همش میگفتم طبیعی باشه فقط ق ...

نمی‌دونم والا امان از این اطرافیا تا آدم میخواد یک کاری بکنه آنقدر در گوش آدم حرف میزنن تا اون آدم پیشمون بشه