2777
2789

الهی به خنده از ته دل ، معجزه و حال خوب و اتفاقی که  معجزه می‌کنه تو زندگیتون واستون رقم بخوره 🤍

پـشـت لــ👄ـبــت baby رد بـ🌧ـــرفه✨🤍

الهی به حق بزرگی خداوندمتعال همیشه موفق و سربلند و سلامت باشید از زمین و زمان و درو دیوار براتون عشق و برکت بباره خواهرا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا ازت معجزه میخوام 

سلامتی و تندرستی میخوام 

ازت خونه ای میخوام که دیگه برای خودمون باشه خونه بخریم جایی که دوست دارم و متراژی که دوست داریم توی خونه صلح و صفا و صمیمیت باشه 

همسر خوب و لایق و مناسبی هم برای من پیدا بشه الهی امین

امیدوارم همه موجودات زنده از جمله حیوانای مظلوم که الان تو قفسن و دارن درد میکشن تا انسان هایی که دلشون پر غصه هست در پناه خدا باشن و از ظلم دور باشن (:

امیدوارم به حق این زمان همه قلبا از جمله قلب خودم، با داروی عشق شفا پیدا کنن 🥲✨💚

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

امیدوارم همه موجودات زنده از جمله حیوانای مظلوم که الان تو قفسن و دارن درد میکشن تا انسان هایی که دل ...

ای قربونت برم برات۲۰۰تاصلوات میگم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ای قربونت برم برات۲۰۰تاصلوات میگم

خدانکنه 

ممنونم مهربونممم لطف میکنییید 🥹🥹🥹🥺🥺🥲🥲🥲❤️💝💚

امیدوارم به حق حضرت زهرا به خواسته قلبتون برسید 🥲🪐🕊️

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

خدانکنه ممنونم مهربونممم لطف میکنییید 🥹🥹🥹🥺🥺🥲🥲🥲❤️💝💚امیدوارم به حق حضرت زهرا به خواسته قلبتو ...

دورت بگردم مهربونم