2777
2789
عنوان

لانه گزيني لك يا ميشه خون هم باشه

20046 بازدید | 64 پست

خانمها من پريود شدم ده روز پيش البته بيبي چكم مثبت شد و شدم خونريزيم هم يكم كمتر بود حالا هنوز دما بدنم بالاس و زير دلم تير ميكشه و نوك سينه هام درد داره امكان داره باردار باشم؟ برم بيبي بزارم يواشكي؟😬

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لانه گزینی خونریزی داره ولی از پریودی کمتره

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
لانه گزینی فقط لکه عزیزم. ان شاالله ماه دیگه باردار میشی یکی از دوستان اینجا یه نسخه گذاشت برای ...

بزار دوستم ماهم یادبگیریم

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

عسل و سیاه دونه و زنجبیل و هل و زیره سیاه و دارچین رو قاطی کن

شب اول پریودی به مدت ۴۰ شب یه ق مربا خودتو همسرت بخورید

همراه با عرق کاسنی

برا من که دوقلو پسر شد

با عسل قاطی کردم تقریبا یه معجون سفت داد بهم. ۴۰ شب خوردم کنارش چله سوره حشر برداشتم. دوماه بعد هم باردار شدم.

این دستور رو یکی از دوستایی مجازیم که ۱۴ سال بود باردار نمی شد داد. با این دستور سه ماه بعد حامله شده بود و پسر

((اینم همون که من کپی کردم))