2777
2789

من پسری ده ساله هستم که تا حالا هم باشگاه می رفتم هم زبان انگلیسی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کمربندقرمز دارم و به زودی قرمز مشکی می گیرم ولی یک هفته است باشگاه نمیرم و فقط کلاس زبان میرم.کلی مدال دارم و مادرم خیلی زحمت کشیده..و الان می خواد منو داداشم دوباره باشگاه بریم که ما قبول نمی کنیم.مادرم می گوید در آینده پشیمان می شوید او میخواهد هم باشگاه برویم هم زبان انگلیسی...هر دو در یک روز هستند و ما خسته میشیم ولی مادرم میگه روزهای فرد باشگاه برید و روزهای زوج کلاس زبان انگلیسی...به نظرتون چیکار کنم؟؟مادرم خیلی غصه می خوره و میگه نمی خوام با گوشی بازی کنید

حرف مامانت رو کاملا گوش نده بخودت فضا بده حق داری خسته بشی

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به هرچیزی علاقه دارید برید نه از روی اجبار 

نرفتنتون از روی تنبلی هست یا علاقه نداشتن ؟ این مهمه

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

حق با شماست پسرم یا فقط باشگاه برین یا فقط کلاس زبان 

اگه بخواهین هر دو تا کار رو هم انحام بدین انرژی براتون نمیمونه و تعطیلات تابستون براتون بی معنی مبشه 

موفق باشین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزیزم شاید تو باشگاه میخواستن بهت تجاوز کنن برای همین نمیری به مامانت راستشو بگو

این چه حرفیع باشگاه کشتارگاه که نبست 

قطعا اگه مشکلی براش پیش بباد به مادرش میگه 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

مادرت دوست داره پیشرفت کنی و موفق باشی

ولی خودتم حق داری چیزی که بهش علاقه نداری رو کنار بذاری

اگه دیگه باشگاه نرفتی سعی کن کارای مفید انجام بدی و برای تعطیلاتت برنامه داشته باشی

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
هر جوری عشقته

😁😁پایه ایی ها