من پسری ده ساله هستم که تا حالا هم باشگاه می رفتم هم زبان انگلیسی..کمربندقرمز دارم و به زودی قرمز مشکی می گیرم ولی یک هفته است باشگاه نمیرم و فقط کلاس زبان میرم.کلی مدال دارم و مادرم خیلی زحمت کشیده..و الان می خواد منو داداشم دوباره باشگاه بریم که ما قبول نمی کنیم.مادرم می گوید در آینده پشیمان می شوید او میخواهد هم باشگاه برویم هم زبان انگلیسی...هر دو در یک روز هستند و ما خسته میشیم ولی مادرم میگه روزهای فرد باشگاه برید و روزهای زوج کلاس زبان انگلیسی...به نظرتون چیکار کنم؟؟مادرم خیلی غصه می خوره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂
مادرت غصه باشگاه نخوره . خیلی بچه ها الان الانشم روی باشگاه رو ندیدن . مهم نیست اصلا باشگاه رفتن ...
زبان که قطعا واجبه
ولی کاش این تو فرهنگمون جا بیوفته کسی که از بچگی مرتب ورزش کنه احتمال اینکه تو بزرگسالی دچار فروپاشی های روانی بشه تقریبا صفره
ورزش مغز و رشد میده آیکیو رو بالا میبره استرس و کم میکنه و هزاران چیز دیگه
ورزش واجب ترینه
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
به مادرت بگو واقعا این موضوع ارزش اینقدر غصه خوردن نداره. چرا باید از باشگاه نرفتن پشیمون بشم ؟
کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . میدونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣 : ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن. ۲- اونایی که میپرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط میکشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون میره» نباش 🥴 ) ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.
عزیزم مادرت درست میگه کلاس و باشگاه رو زوج و فرد کنید که خسته نشید، باشگاه خیلی خوبه هم برای سلامتی بدن هم شما کلی مدال داری میتونی در آینده خیلی موفق بشی پسر گل
یک روز باشگاه برو یک روز کلاس زبان... هم ذهنت آماده باشه هم بدنت.. مادرت دوستت داره و صلاحتون میخواد... موفقیت سخته ولی شما نوجوان هستید بهتر هست فرصت ها رو از دست ندید .. فردا روز حسرت نخورید..
کلاسم میفرستین چیزی باشه که هم بچه علاقه داشته باشه هم واقعا کارآمد باشه
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀