2777
2789
عنوان

چرا هر کاری میکنم بد تیپم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 23 پست
شکم دارم کمی و پاها و باسن پری دارم

باسن پر خودش یه نعمت قشنگه😊

باید از لباسایی استفاده کنی که شکمتو تا حدودی بپوشونه و باسنتو خوب نشون بده

مثلا کراپ نپوش

لباس های خوش دوختی تو بازاره 

اگه زیاد تپل نیستی و قدت تقریبا بلنده کت و دامن خوشگل بگیر طوری باشه که ناحیه کمر و شکمتو جمعوو جور نشون بده و از پایین ازاد باشه

یا شلوارای بلند گشاد بپوش جین نه البته

با شومیزی که چسبون نباشه

من قد بلند نیستم باسن پر و کمر به نسبت خوبی دارم

من وقتی لباسای کوتاه میپوشم تپل تر و قدکوتاه تر نشون داده میشم پس همیشه شلوار بلند میپوشم و چیزایی که رو نقاط قوت هیکلم  تمرکز کنه

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکیب رنگا رو رعایت کنن مثلا رنگ کرم و زرد هیچ جوره با هم نمیان ولی کرم و سفید ، کرم و مشکی ، خیلی ق ...

ترکیب رنگ که تا حد ممکن رعایت میکنم یعنی تو رنگا مشکلی ندارم کلا لباسایی که میخرمو دوست ندارم بهم نمیان ، از روی جوگیری یه سری لباسای برقی بورقی یا مدلای نا متناسب میخرم بعد میفهمم دوستشون ندارم ، دوست دارم استایلم همیشه تمیز باشه اتو کشیده بودن خیلی برام مهمه ولی کلی لباس چروک(مدلشونه) و کج و کوله میخرم از خودم و خریدام متنفرم 

باسن پر خودش یه نعمت قشنگه😊باید از لباسایی استفاده کنی که شکمتو تا حدودی بپوشونه و باسنتو خوب نشون ...

ببین به سرم زده کلا لباسامو بدم برن از همشون بدم میاد دیگه نمیخوام لباسای اشتباهی بخرم😭😭😭 متنقرم از همشون یه کوه لباس دارم ولی وقتی میخوام برم بیرون یه چیز درست حسابی ندارم

ترکیب رنگ که تا حد ممکن رعایت میکنم یعنی تو رنگا مشکلی ندارم کلا لباسایی که میخرمو دوست ندارم بهم نم ...

اشکال نداره سعی کن از این به بعد لباس های ساده بگیری ساده همیشه خدا مده 

اینکه چاق هستید دلیل بر بدتیپی نمیشه

خیلی از خانم های تپلی هستن که اتفاقا استایل قشنگی دارن😍

و شما

سعی کن چندتا پیج از ایده استایل دنبال کنی

لباس های مناسب اندامت رو پیدا کن 

تحقیق کن به هر رنگی چی ست میشه 

و بعد برو پا کمدت لباس هاتو باهم ست کن 

و تو خریدهای بعدی اینها رو رعایت کن

مثلاً وقتی لباست پارچه اش طرح داره باید با روسری یا سالی ست بشه که تک رنگ و ساده است 

چرا؟

چون اگه قرار باشه هم لباس و هم سال طرح دار باشه خیلی استایلت شلوغ میشه🫶🏻

یه رنگی که تو طرح های مانتو هست با اون ست کن