2777
2789
عنوان

میشه بهم ضد آفتاب خوب معرفی کنید

97 بازدید | 14 پست

من پوستم بشدت چرب و مستعد جوشه

جوش هام هورمونیه و قبل پریودیم وحشتناک جوش میزنم(دکتر رفتم ازمایش هم دادم)خودم هم آدم حساسی ام اینکه چیزی روی پوستم سنگینی کنه یا حس چربی بده بدم میاد

میخواستم یه ضد افتاب فوق سبک بهم معزفی کنید که زود جذب باشه رد چربی نذاره و غیر کومودون زا باشه

قبلا ضدافتاب های زسادی مخصوصا فلوئیدی ها استفاده کردم ولی باعث جوش میشدن و رو پوست سنگین بود

الان دیگه حدودا یک ساله کلا ضدافتاب نمیزنم ولی انگار خیلی ضرر داره برا پوست دنبال یه ضدافتاب سبک ام ممنون میشم اگه میدونید بهم معرفی کنید ایرانی خارجی فرق نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فلوئیدی ها که سبک هستن عزیزممن الان دارم از رویوال استفاده میکنم راضی ام هم سبکه بدون رد سفیدی و جوش ...

اتفاقا از ابرسان رویوال استفاده کردم تنهاچیزی بود که سبک بود و ازش راصی بودم ولی ضدافتابش توی دیجی کالا گفته بودت یکم جربه و برق میندازه جون مخصوص پوست چرب نیست

فلوئیدی ها که سبک هستن عزیزممن الان دارم از رویوال استفاده میکنم راضی ام هم سبکه بدون رد سفیدی و جوش ...

اونم زدم اصلا خوب نبود

کلا فلوئیدی ها با اینکه به نظر نمیاد ولی هم خیلی برق میندازه هم جوش زیرپوستی میزنم باهاشون

اونم زدم اصلا خوب نبودکلا فلوئیدی ها با اینکه به نظر نمیاد ولی هم خیلی برق میندازه هم جوش زیرپوستی م ...

من تا حالا ندیدم فلوئیدی برق بندازه

چون بر پایه ی آبه چه برقی میخواد بندازه؟!

اتفاقا از ابرسان رویوال استفاده کردم تنهاچیزی بود که سبک بود و ازش راصی بودم ولی ضدافتابش توی دیجی ک ...

چرا هم مخصوص پوست چرب هست هم انواع پوست

من با اینکه پوستم به شدت چربه و مستعد آکنه ست ولی مدل انواع پوست رو خریدم اما oil free هست و اصلا برق نمیندازه

کلا فلوئیدی برق نمیندازه

چرا هم مخصوص پوست چرب هست هم انواع پوستمن با اینکه پوستم به شدت چربه و مستعد آکنه ست ولی مدل انواع پ ...

عجیبه من دوتا فلوئیدی خریدم رو پوستم یه برق مینداخت و احساس کثیفی میداد اخه پوستم خیلی چربه💔