2777
2789
عنوان

روز عقدم برادرم نیومد 💔

330 بازدید | 26 پست

از اینکه اینقدر سردو بی روحه حالم بده ...

از اینکه مثل غریبه هاست حالم بده ...

هیچ کینه ای بین ما نیست فقط سرده و نمی‌خواد باشه ...

😔😔😔😔😔😔

نه روز خواستگاری خواست بدونه خواهرش با کی داره ازدواج می‌کنه نه روز عقدم .....

همسرم هی می‌پرسه ازم خیلی کار زشتی کرد داداشت حتما دوست نداره منو ببینه .... هزارتا حرف ....

مادرشم ازم پرسید روز خواستگاری گفتم براش کار پیش اومده 

دیروزم میرم خونشون باز می‌پرسه چی بگم من 😔😔😔😔

روز عقدمه ولی هی گریه میکنم 

واااا  چقد بی‌معرفته

مامان بابات دعواش نمیکنن؟

مجرده یا متاهل؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خونواده ی شوهرت بزرگش کردن 

بگو زیاد اهل جمع رفتن نیست درونگراس خجالتیه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

عزیزم درد تو رو من دارم اصلا ازفکرش بیا بیرون من خواهرم عقدش منو نگفت خونش بلد نیستم یاد بگیر قوی با ...

😔 یک کلمه حرف نمیزنه....

آخه تو خواهرته برادر فرق داره خانواده همسرم چشم به راه موندن سکه یه پول شدم

گفتم ولی همسرم گفت هیچ دلیلی نداره داداشت نرمال نیست

خب بگو نیست 

دیگه نمیتونم کاریش کنم 

دیگه نمیشه بزور کسی رو وادار کرد خدایی 

درسته احترام باید گذاشت 

ولی طرف عقل و شعور داره بچه دوساله نیست لباس تنش کنیم بزور ببریمش 

به شوهرت بگو از طرفش عذر میخوام 

مهم منو و خودتیم 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

به همسرت و خانواده ش چی گفتی

به شوهرم گفته بودم که با داداشم مشکل دارم خانوادشم ازم چیزی نپرسیدن .از برادر بزرگم پرسیده بودن اونم گفته بود کاری براش پیش اومده رفته یه شهر دیگه .ولی روز عروسی اومد کلی هم رقصیدیم 

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹
دیگه نمیاد ادم گرمی نیست کاریش نمیشه کرد🙁ولی به خانواده شوهرت چه ربطی دارهزیادی بها نده به حرف بقیه ...

خب بالاخره بیاد با همسرم آشنا بشه حتی قبافشم ندیده بعداً به بی محلی هاش ادامه بده 

الان میگن برادر عروس چرا خودشو قایم میکنه