2777
2789
شوهر که نبود...ولی یه شب خواب دیدم که ازم معذرت خواهی کردو گفت یکی دیگه رو میخوام از فرداش باهام سرد ...

چ ترسناک 

چرا اون هنوز دوستته؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چی برات فرستاده بود؟؟چژپری مچش گرفتی؟؟بعد طلاق گرفتی؟

اسم اون هرز رو اورده بود. چیزهای عاشقانه ای نبود. معلوم بود داره باج میده به دحتره. چون طرف توقع داشت منو طلاق بده بره سراغ اون. چون به خواسته اش نرسید میخاست بیاد سراغ من. آخر هم اومد. من طلاق نگرفتم. پشتوانه مالی نداشتم بعد از طلاق. بچه داشتم. نمیخواستم دخترم بدون پدر یا مادر زندگی کنه بخاطر یه دختر بی خانواده. ولی دیگه اون آدم سابق نشدم. کاش طلاق میگرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر که نبود...ولی یه شب خواب دیدم که ازم معذرت خواهی کردو گفت یکی دیگه رو میخوام از فرداش باهام سرد ...

وای چقد سخت 

من خواب میدیدم خیانت میکنه صبح ک بیدار میشدم دوست داشتم خفش کنم 

حس زن هیچوقت دروغ نمیگه 

هنوز یاهمن؟مجرد بود یا متاهل نفر سوم؟شوهرت هار تر نشد؟

موضوع مال یازده سال پیشه. دخترم یک سالش بود. همون روز که دختره به من فهموند. شوهرم اومد به پام افتاد و‌رفت سراغ اون دختره‌. البته دختره قبلش فرار کرده بود که دست شوهرم بهش نرسه. ولی با برادر دختره دعوا کرد. ولی برای من همه چیز تموم شد

موضوع مال یازده سال پیشه. دخترم یک سالش بود. همون روز که دختره به من فهموند. شوهرم اومد به پام افتاد ...

بمیرم برات که اینهمه سال تاپیکات همه‌ش دربارهٔ همین موضوعه. خدا دستتو بگیره عزیز دلم. الهی یه جوری بشه که تو و دخترت خیلی شاد زندگی کنید.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
بمیرم برات که اینهمه سال تاپیکات همه‌ش دربارهٔ همین موضوعه. خدا دستتو بگیره عزیز دلم. الهی یه جوری ب ...

اره زندگی خوبی ندارم. هرچند وقت یکبار بیرونم میکنه. پیش خودم میگم از خودش از خدا خجالت نمیکشه؟ دیگه یادم نمیاد کی دلم بدون غم بوده

اره زندگی خوبی ندارم. هرچند وقت یکبار بیرونم میکنه. پیش خودم میگم از خودش از خدا خجالت نمیکشه؟ دیگه ...

بعضیا چطور انقدر از آدم بودن فاصله می‌گیرن؟

از دخترتون باید خجالت بکشه.

بعضیا چطور انقدر از آدم بودن فاصله می‌گیرن؟از دخترتون باید خجالت بکشه.

نه اصلا. یکبار دوباره شروع کرد به تهمت زدن. خدایی هیچی نبود به جان بچم. انقدر جلوی دخترم بهم گفت هرزه. گفت برو با دوست پسرت. 

خودش منو میبرد مهمونیهای مسخره خونه خواهرش با یه مشت بی سروپا. خودش با همه میرقصید و میخندید اگه ناراحت میشدم میگفت تو املی

ولی منی که به هیچ مردی نزدیک هم نمیشدم باز بهم تهمت میزد

یه بار محکم کوبید تو کمرم با پا و گفت با فلانی هستی و فرداش دخترم رو برداشت رفت شمال منو تنها گذاشت

نه اصلا. یکبار دوباره شروع کرد به تهمت زدن. خدایی هیچی نبود به جان بچم. انقدر جلوی دخترم بهم گفت هرز ...

میخواستم بگم خدا ازش نگذره، ولی دعا میکنم عاقل شه و به پات بیفته و عاشقت شه. 

اوف اعصابم داغون شد.

میخواستم بگم خدا ازش نگذره، ولی دعا میکنم عاقل شه و به پات بیفته و عاشقت شه. اوف اعصابم داغون شد.

تازه این یه کوچولو بود. من خیلی چیزا دیدم شنیدم. 

اونم عاشق بشه من دیگه دلی ندارم که عاشق بشم. حرفاش یادم نمیره. هنوز یادمه چطور جلوی من یه زن شوهردار رو بغل میکرد و صورتش رو ناز میکرد. اون شب کابوس منه. من دبگه دلی ندارم