2777
2789
عنوان

یا امام حسین چ خواب وحشتناکی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 35 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چرا احساس  کردم  بعد از متاهل شدنت دلش پیشت بوده  مرده ها به همه چی آگاه هستن  من نمیدونم چی بین شما گذشته  و ولی اینو خوب میدونم که قطعا دلس شکسته  اون از این دنیا دستش کوتاست هرزگاهی نذر بده 

🌸🌸🌸🌸

نمیدونم چرا احساس کردم بعد از متاهل شدنت دلش پیشت بوده مرده ها به همه چی آگاه هستن من نمیدونم چی ...

اره بود حتی قبل اینکه ازدواج کنیم پیام داد ک برگرد و درست میکنم همه چیزو اما من دیگه مثل سابق نبودم انقد ازش دیده بودم و کشیده بودم ک منی که طاقت یه روز قهرمون و نداشتم برام مهم نبود دیگه با کیه چیکار میکنه کجا میره و... دلش شکسته چون خیلی وقت قبلش دل منو شکسته بود نمیدونست باید چطوری رفتار کنه دست خودش نبود حالش خوب نبود میگفت برو ولی روز بعدش میگفت برگرد ... حالام با این خوابای مداومم نمیدونم الان اون دنیا در چ وضعیه ولی خسته شدم از همه چی دیگه از حتی خودم از عذاب وجدان از .... میگفتن وقتی ساک و وسیله هاشو جمع کردن حلقه ی عقدمون و عکسای محضریمون ک چاپ شده بود رو همه داشت و یجا جمع کرده بودن همه وسیله هاشو ... ن اون میدونست باید چیکار کنه و نه من البته من خیلی سنم کم بود ب. خودم اومدم دیدم داره اذیتم میکنه وگرنه من بعد نامزدی بهش علاقه مند شده بودم

سلام کیمیا جان خوبی؟اوضاع زندگی چطوره؟من خیلی کم سایت میام الان اومدم دیدم نوشتی نامزد سابقت فوت کرد ...

سلام عزیزم چطوری خانوم چخبرا ؟ یلحظه ب کاربری دقت کردم یادم اومد ، همسرت خوبه الحمدالله ؟ اره عزیزم نزدیکای عید بود ک گفتن تموم کرده ، تصادف کرده بود البته خیلی شایعم پشتش بافتن میگفتن قبلش مست بوده چیز میز خورده اما خانوادش گفته بودن قرار بود بیاد مرخصی گرفته بود بهمون سر بزنه نزدیک بوده دیگه ک یکهو چون انگاری شب و جاده تاریک بوده تصادف کرده با سرعت بالا دیگه رسونده بودنش بیمارستان یه چن روزی ام ظاهرا تنفس داشت اما میگفتن حالش وخیمه ، مادرشم درخواست کرده بود برم پسرشو ببینم اما من نتونستم دور بودم نمیشد و نرفتم ، بعد چن روز تموم کرده بود ، 

سلام عزیزم چطوری خانوم چخبرا ؟ یلحظه ب کاربری دقت کردم یادم اومد ، همسرت خوبه الحمدالله ؟ اره عزیزم ...

سلامت باشی عزیزم ممنون به خوبی شما،آخی خیلی ناراحت شدم خدارحمتش کنه،خوب شدنرفتی وگرنه شوهرت حتما ناراحت میشد شما دیگه جداشدین و تمام